Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Halk Oyunları Afişi

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Photoshop'da acemiyim.Bulunduğum ekip için daha önceden yapmış olduğum ,hiçbir şekilde kullanılmamış öyle bir deniyim diyerek yaptığım bir çalışma.

Birçok yer için öneri geliceğini düşünüyorum.Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...

erguvan.jpg

Benzer konular

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
-blend modlara çok kaçmışsın kesinlikle fuzuli kullanılmış.
-fontlar vurgulayıcı değil, aile kullanarak mizanpaj kazandırıp çok güzel hale girebilir.
-ortada ki Silüetler noise glow etkisi ile iyi durmamış.
-kullandığın imajları dekupe edip glow vermen fon için mantıksız ve sol da ki flu bir image.
-sağ ve soldaki kırmızı şeritli pen ile çizilmeye çalışılmış ve horizontal kopyalanmış beyaz stroke lu çalışma da sıkınıtılı itici duruyor. bence biraz aifş tasarımları araştır bilgi edin.
- background seçimin de tamamen yanlış. reng bilgisi alman gerek.

açık konuşuyorum çalışman dikkat çekici değil. boğuk ve itici duruyor. geliştirmek senin elinde..
kolay gelsin.

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
-blend modlara çok kaçmışsın kesinlikle fuzuli kullanılmış.
-fontlar vurgulayıcı değil, aile kullanarak mizanpaj kazandırıp çok güzel hale girebilir.
-ortada ki Silüetler noise glow etkisi ile iyi durmamış.
-kullandığın imajları dekupe edip glow vermen fon için mantıksız ve sol da ki flu bir image.
-sağ ve soldaki kırmızı şeritli pen ile çizilmeye çalışılmış ve horizontal kopyalanmış beyaz stroke lu çalışma da sıkınıtılı itici duruyor. bence biraz aifş tasarımları araştır bilgi edin.
- background seçimin de tamamen yanlış. reng bilgisi alman gerek.

açık konuşuyorum çalışman dikkat çekici değil. boğuk ve itici duruyor. geliştirmek senin elinde..
kolay gelsin.

Söylediğin hususlara dikkat edicem.Bu benim afiş üzerine ilk çalışmamdı.Daha birçok şey daha söylenebilir bu çalışma için.Teşekkürler...

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Söylediğin hususlara dikkat edicem.Bu benim afiş üzerine ilk çalışmamdı.Daha birçok şey daha söylenebilir bu çalışma için.Teşekkürler...

şimdilik aklıma gelenler bunlar takıldığın şeyler olduğunda çekinme sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Başarılar

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
aman tanrım yazıları okuyamıyorum arkadaşım ne yaptın sen :) her şeyden önce bir afişte en önemli şey insanların o afişe ilk baktığı anda eziyet çekmeden afişi ve yazıları anlayabilmeleridir ;)

OguzOzaslan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aman tanrım yazıları okuyamıyorum arkadaşım ne yaptın sen :) her şeyden önce bir afişte en önemli şey insanların o afişe ilk baktığı anda eziyet çekmeden afişi ve yazıları anlayabilmeleridir ;)

Sonuna kadar haklısın.Afişi yaparken o aklıma geldi fakat inatla yaptım :D
Yorumun için teşekkürler...