"harika anismayon buda anismayon calışmalarım "
"süper olmus degilmi arkadaslar":
"Anismayon"?
Siz, bize yapılacak bir yorum bırakmamışsınız ki zaten

Çok alçakgönüllüsünüz(!), madem çalışmanızı koydunuz bu yöndeki fikirleride bize bıraksanız, daha iyi olmaz mı?Tabi insanın çalışmalarını beğenmesi güzel, zaten önce kendisi beğenmeli ki başkalarının beğenmesini beklemeli, ama başkalarının yorumunada saygı göstermeli, madem koydunuz fikirleri bize bıraksanız?
Gerçi siz çok beğenmişsiniz, bize pek yorum kalmıyor ama, görüş ve önerilerimi sunmadan geçmeyeyim.
Çalışmaya gelince ortada dediginiz gibi harika bir çalışma göremedim, ama gerçekten uzun zaman harcadıgınızı ve emek verdiginizi söylüyorsunuz, flash mx le de yaptıgınıza göre baya uğraşmışsınız, emeğinize sağlık.
Fakat script değil de animasyon açısından Adobe Flash Cs4 Professionel kullanmanızı öneririm, çünkü içerisinde bir çok yeni eklenti, görsel açısından daha kullanışlı ve bir çok alternatif sunuyor.
Onun dışında giriş güzel olmuş; ama animasyon genel kapsamda biraz daha geliştirilebilir? Hazır swf animasyonlar şeklinde klasik bir animasyon olmasına ragmen, yinede renk uyumu, müzik, animasyonların uygulama biçimi, güzel olmuş...Yorumumu sizi kırmak için yapmadım aksine sizden daha iyi çalışmalar bekliyorum, çalışmanıza tabi önce kendimiz beğenmeliyiz ama harika gözüyle bakmadan önce daha iyi neler yapabilir tarzında bakarsak daha iyi çalışmalar çıkar, ileride baktıgımızda aradaki o büyük farkı görürüz...Umarım demek istedigimizi anlatabilmişimdir...Tekrar emeğinize sağlık.
İyi çalışmalar.
İyi forumlar.