Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hastanemize hazırladığım banner.. Sarıgöl Devlet Hastanesi

anestezist

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar uzun zamandır bu güzel sitenin takipçisiyim.öncelikle sitede emeği geçen herkese teşekkürler.hastenemize bi site yapacağız,bende bi banner hazırladım kendi çapımda ve sizlerin değerlendirmesine sunuyorum..

hastbanner.jpg

azrailin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce güzel ama logo çok küçük kalmış üzerindekiler okunmuyor

anestezist

🌱Yeni Üye🌱
resme tıklayınca orjinal boyutunda gösteriyor..bide o şekilde değerlendirin isterseniz.yorumunuz için teşekkürler.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Hastane logosu çok ortada kalmış,tamam düşünceniz gayet hoş ve güzel lakin resmi birazdaha sola dayayıp logoyuda aynı izada ilerletim hepsını sol köşede toplasaydık harika olurdü diye düşünüyorum.Genel olrak iyi bir çalışma diye değerlendiriyorum hastana için abartılı bir banner'e gerek yoktur zaten sade ve hoş Emeğinize Sağlık.

anestezist

🌱Yeni Üye🌱
Hastane logosu çok ortada kalmış,tamam düşünceniz gayet hoş ve güzel lakin resmi birazdaha sola dayayıp logoyuda aynı izada ilerletim hepsını sol köşede toplasaydık harika olurdü diye düşünüyorum.Genel olrak iyi bir çalışma diye değerlendiriyorum hastana için abartılı bir banner'e gerek yoktur zaten sade ve hoş Emeğinize Sağlık.

önerini değerlendireceğim,güzel yorumun için teşekkürler..

seevgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logo görsel olarak biraz küçük kalmış ,okunurluk yüksek güzel çalışma emeğinize sağlık..

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Logo kucuk kalmıs ve resım yayvan olmus arkplan sade kalabilir tamemen doldurman gerekmez logoo doktorla iyi bağdaşmıs guzel olmus orası ama bıraz orjınal boytnda yaparsan daha guzel olucaktır... ve photoshopda yapmıssındır ... o yuzden ataturkun yanındakı yazıları klonla ve yenıden kendın yaz gölgeleri düzgün ver süper olur

anestezist

🌱Yeni Üye🌱
eleştirilierinizi dikkate alacağım..yorumlarınız için teşekkürler.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
yazılardaki efektler fazla sanki
elinize sağlık

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben beğendim orjinal boyu büyük olsa daha güsel olur..

Gökhan Ulu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sol taraftaki bölüm güzel sağ taraftaki font seçimi Atatürk yerleşimini yeniden düzenlersen daha iyi olur.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede sade ve güzel çalışma olmuş ama hastane ismi biraz ufak kalmış gibi geldi bana.Elinize sağlık