Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

hazır flash menüdeki butonların sayısını artırmak

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar,hepinize kolay gelsin.Size sormak istediğim önemli bir konu var.Benim elimde flash bir menü var ben buna buton eklemek için fla formatına çevirdim.Üzerinde çalıştım ancak eklediğim buton diğerlerinin aynısı olmadı.Çalışmayı swf formatıyla ekledim.Yardım ederseniz çok sevinirim.İyi çalışmalar

RapidShare: Easy Filehosting

arkadaşlar yardımınıza ihityacım var.En azından bana yol gösterebilirseniz çok iyi olucak.Olup olmayacağı ya da nasıl olacağı hakkında bana bilgi verirseniz çok sevinirim.Menü aşağıdaki gibi.

menwt4.png

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
sana tavsiyem dhtml programını kullanman orda istediğin kadar menü ekle istediğin kadar eksilt hazır flashlar var istersen kendinde oluşturabilirsin ( bu işini görür inşallah) programda yabancılık çekersen yardımcı olabilirim ama çok basit 10 dk nı almayacaktır iyi çalışmalar

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkür ederim bana yol gösterdiğin için, tavsiyeni denicem arkadaşım, tekrar teşekkürler

sana tavsiyem dhtml programını kullanman orda istediğin kadar menü ekle istediğin kadar eksilt hazır flashlar var istersen kendinde oluşturabilirsin ( bu işini görür inşallah) programda yabancılık çekersen yardımcı olabilirim ama çok basit 10 dk nı almayacaktır iyi çalışmalar

dhtml programını inceledim,teşekkür ediyorum,dediğin gibi çeşit çeşit bir sürü menü alternatifi var, ancak şunu merak ediyorum elimdeki menünün buton sayısını çoğaltmam mümkün mü bu programda ya da flashta.Cevabını sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşım.

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
tabiki mümkün artıdan arttır eksiden eksilt :p flashta da alt menü yapmak istiyorsun sanırım yanlış mı anladım

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
doğru anlamışsın arkadaşım,sağol,elimdeki hazır menüyü fla formatına çevirdim,grafiker bi arkadşıma gösterdim,o menünün altına bir tane daha buton ekledi aynısından lens kısmını kopyaladı ama yazı kısmına gelince break apart ile ayrılmış olduğunu ve ekleyemediğini bunu başka bir programla fla formatına çevirmem gerektiğini söyledi,yani yeni bir yazı ekleyemedik.Buraya kadar tamam yani lens kısmını kopyaladık altta yeni bir buton ekleedik,yazısını normal yazıp çalıştırdığımda çıkmıyor bunun için ne yapmam lazım...?

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu butonu sen mi yaptın ? yani bi tane buton ekleyebiliyorssan diğerinide eklemen gerekiyor yada alt menü hiç mi yapmadın da normal buton yapıpta alt menümü yapamıyorsun tamamen açıklarsan sana yardımcı olabilirim

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım öncelikle ilgilendiğin teşekkür ediyorum, bu menüyü ben yapmadım, bu menüyü swf formatıyla aldım, fla ya çevirdim burda ki amacım şu, burda 8 tane buton var ya ben 9. yu eklemek istiyorum , örnek vereyim birde ulaşım diye en altta buton eklemek istiyorum, flashı çok iyi bilmediğim için yapamadım.
lensi kopyaladım,o oldu ancak yazıyı yazıp ekleyemedim çünkü bilmediğim şeyler var.Resimdeki gibi yazıların olduğu katman movie clip şeklinde ve sanırım break apart uygulanmış, umarım anlatabilmişimdir derdimi arkadaşım.:sweating:

51809712qb5.png

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
konu eski ama hala takip ediliyor olabilir.
AS kodlarından eklenmiş olabilir. flayı eklermisin buraya

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım öncelikle ilgilendiğin teşekkür ediyorum, bu menüyü ben yapmadım, bu menüyü swf formatıyla aldım, fla ya çevirdim burda ki amacım şu, burda 8 tane buton var ya ben 9. yu eklemek istiyorum , örnek vereyim birde ulaşım diye en altta buton eklemek istiyorum, flashı çok iyi bilmediğim için yapamadım.
lensi kopyaladım,o oldu ancak yazıyı yazıp ekleyemedim çünkü bilmediğim şeyler var.Resimdeki gibi yazıların olduğu katman movie clip şeklinde ve sanırım break apart uygulanmış, umarım anlatabilmişimdir derdimi arkadaşım.:sweating:

51809712qb5.png

buradaki ekran görüntüsüne göre bu menü bir yerden alınmış ve bir decoder programla fla ya çevrilmiş
bu durumda yapacağınız hiçbir işlem o menünün sağlıklı olmasını sağlayamaz bildiğim kadarıyla

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet muhtemelensaglıklı olmayacaktır haklısın HORUS. en azından tekrar yapalımherkes yararlansın

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
RapidShare: Easy Filehosting
dosya burada bir tane cogalltım.

Library menüsünden "ana baslık"isimli
moviyi (duplicate ile) çoğaltarak uygulayabilirsin.
font sorunu nedeniyle ayarlamadım. sen ayarlarsın
bol şans

ve bir eklenti. templateleri ya da hazır örnekleri sadece fikir edinmek için kullanın arkadaşlar.Kötü de olsa kendi çalışmalarınızı hazırlayın. Bu veriminizi daha da artıracaktır.

Son düzenleme:

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
ooo arkadaşım,çok sağol ya Valla kaç haftadır uğraştığım şeyi sen bir çırpıda hallettin,işte flash bilmek diye ben buna derim,aslında haklısın arkadaşım tavsiyeni dikkate alıcam,kötüde olsa ben yaptım demek güzel bişey, tekrar sağol :alkis:

Yalnız çok merak ettim,nasıl bir yöntem kullandın,anlatabilir misin acaba ..

Son düzenleme:

zozz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tşkrler beengineer
ana panelde işine yarayanları seç/sagtıkla/convert to symbl
bu sana yeni bir mc yaratacaktır.(sectiklerini bunun icine atacak)
sonrası taslagı bozmadan eklentiler yapmak.
ve tabi bu sadece bunun için aklıma gelen yöntem

Son düzenleme:

beengineer

🌱Yeni Üye🌱
çok sağol arkadaşım,vakit ayırıp yaptığın ve nasıl yaptığını anlattığın için, eline sağlık,bundan sonraki flash yaşamında sana çok çok başarılar diliyorum,ayrıca eminim bu bilgilerden başka arkadaşlarda faydalanmıştır :smile: