Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hazırladığım kimlikteki adı soyadını bir listeden otomatik almak istiyorum

fatihmath

🌱Yeni Üye🌱
Adı soyadını bir listeden otomatik almasını istiyorum. Nasıl yapabilirim.

Hazırladığım kimlikten çok sayıda çıktı alacağım. Adı soyadını bir listeden nasıl otomatik olarak alabilirim.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Maşallah bir yetmez iki konu açmışsınız ne gerek vardı anlamadım.

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dediğiniz çalışma sistemi, Excellde listelenmiş ad ve soyadların
otomatik olarak istenilen bölgelere yazdırılmasıdır. Adres etiketleme ya da kart baskılarında kullanılır. Tek tek isim yazmaktansa bu sistemi kullanarak binlerce adres etiketini bir kaç dakidada yapabilirsiniz.

Indesign programında bu çalıştırma sistemi var, ancak corel'de var mıdır bilemem.

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Indesignda bu çalıştırma sisteminin var olduğunu ve kullanıldıını biliyorum. Ancak Corel hiç kullanmadığım için tereddüt ettim.
CorelDRAW da bu işleri çok daha hızlı yapabilirsin. Indesign ve CorelDRAW data merge ve print merge karşılaştırmalı testi buradan inceleyebilirsin.

CorelDRAW da eksik olan tek şey görselleri otomatik olarak aldırtmak. Fakat bu da cüzi ücreti olan bir makro ile çözülebiliyor.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
CorelDRAW da bu işleri çok daha hızlı yapabilirsin. Indesign ve CorelDRAW data merge ve print merge karşılaştırmalı testi buradan inceleyebilirsin.

CorelDRAW da eksik olan tek şey görselleri otomatik olarak aldırtmak. Fakat bu da cüzi ücreti olan bir makro ile çözülebiliyor.

teşekkürler kürşad çakır verdiğin bu değerli bilgi için

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu başlık altında nasıl bir kullanımı olduğunu bir örnek ile açıklarsanız sanırım ders olarak kullanabiliriz iyi çalışmalar...