Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Hepsiburada site benzerliği

cesices

🏅Acemi Tasarımcı🏅
90ac0014e_hepsiburada.png

1adbd4827_dhgate.png

selimArslanoğlu

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki site arasında çok aşırı bir benzerlik yok gibi, sonuçta her ikiside alışveriş sitesi birbirlerine birazcık benzemesi normal bence

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
web tasarımdan pek anlamam fakat görüntüyü yorumlayabilirim. gayet aynı görünüyor ya arak ya da webden anlamadığımı belirttiğim gibi tamplate ise(bu ayrımı yapamıyorum işte ehah)bu iki tarafın pişti olmasından ibarettir belki durum. :D

konyalikartal42

🌱Yeni Üye🌱
Veritabanli olan Site Platforumu sunucunuza kurdugunuzda orjinal Templateyi degisirmesseniz veya düzenlemesseniz burdaki sonucla karsilasirsiniz, burda artniyet oldugunu sanmiyorum, bu tip yazilimlar standartdir, yani kisiye özel yazilim olmadigi icin benzerligin olmasi gayet normal
Bu Piyasada olan bircok hazir scriptler icin gecerlidir, bilhassa CMS le kurulmus sitelerin style lerini ve theme lerini düzenlemesseniz hepsi ayni görünecektir

grakgun

🌱Yeni Üye🌱
bu tarz sıtelerde zaten hep bırbırıne benzıyor yınede cok buyuk bır benzerlık yok.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Her ikisi de hazır CMS kullanırsa başka bir sonuç beklenebilir mi ?
Burada eleştirilecek birileri varsa o da bu düzenlemeyi yapan web tasarımcılarıdır.

wed-design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Normaldir. Aynı portal mı deniyor bilmiyorum onun üstüne yapıyor bazıları hazır site gibi ikiside aydı şeyi kullanmışlardır.

EnverYigit

🌱Yeni Üye🌱
hepsiburada 2000 yılına kayıtlı, dhgate 2004 ama tasarımı ilk kim yaptı acaba o önemli

workmedya

🌟Usta Tasarımcı🌟
o kadarda benzemiyor.mesela bütün forumların birbirine benzemesi gibi.sonuçta bunlar alışveriş sitesi benziycek tabi.gerçi şimdi orjinal fikirler çıkmıyor templateler icad oldu webmasterlar bozuldu