Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her sinirlendiğinizde bu yazıyı okuyun!!!!

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
Adam yeni kamyonuna bakmak için evinden çıktıgında, uç yasındaki oglunun gayet mutlu bir biçimde elindeki çekiçle kamyonunun kaportasını mahvettigini gormus. Hemen oglunun yanIna kosmus ve çocugun eline çekiçle vurmaya baslamıs. Biraz sakinlesince oglunu hemen hastaneye goturmus. Doktor, çocugun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalıstıysa da elinden bir sey gelmemis ve çocugun iki elinin parmaklarını kesmek zorunda kalmıs. çocuk ameliyattan çıkıp gozlerini açtıgında, bandajlı ellerini fark etmis ve gayet masum bir ifadeyle, “Babacıgım, kamyonuna zarar verdigim için çok uzgunum.” demis ve sonra babasına su soruyu sormus: “Parmaklarım ne zaman yeniden çıkacak?” Babası eve donmus ve hayatına son vermis...

Birisi masaya sut doktugunde ya da bir bebegin agladıgInı isittiginizde bu oykuyu hatırlayın. çok sevdiginiz birine karsı sabrInIzı yitirdiginizi anladıgınızda, once biraz dusunun. Kamyonlar onarılabilir, ama kırIıan kemikler ve incinen duygular hiçbir zaman onarılamaz; genellikle kisiyle performansI arasındaki farkı goremeyiz. insan hata yapar. Hepimiz hata yaparız. Fakat ofkeyle ve dusunmeden yapılan seyler, insanı sonsuza kadar rahatsız eder. Harekete geçmeden once durun ve dusunun. Sabırlı olun. Anlayıs gosterin ve sevin...

young_designer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.arentanıtım.com.tr
güzel paylaşım, etkileyici...
okuyunca kişiyi sakinliği davet ediyor ama beş dakika sonra sinir olduğumuz bir dirimda unutulacak bir metin... biz böyleyiz...

Sweetce

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu yazıyı okuyunca fena oldum ya :S bende ufak kardeşime çok sinirleniyorum napim ağlamaları bazen beni deli ediyor ama bu yazıdan sonra biraz daha dikkatli olucam teşekürler güzel paylaşım için :)

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
valla bu güzeldi ;) papatyaya teşekkürler :)

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
İnsan zaten sinirlerine hakim olabilse bunları o sinirle düşünebilse bu sonuçlar olmaz....
Bende sinirlenince gözüm birsey görmez ama sinirim geçtikten sonra çok pisman oluyorum :S Sinirlerimize hakim olmak lazım :)

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında herkes bunların farkında objelerin yada herhangibişeyin sevdiklerimizden önemli olmadığını biliyorus fakat bunu başaramıyorus belki kendimize bile zaar verebiliyoruz kendini konturol altına alabilmek çok önemli sabırlı ve sakin olabilmek çok öenmli

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güsel paylaşım teşekkürler.

ssevall

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok doğru valla katılıyorum;)

bartinli_cakabo

🌟Usta Tasarımcı🌟
İnsan ister istemez duygulanıyor.

Paylaşımın için teşekkürler...

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
Valla arkadaşlar, babamda şimdiye kadar herhangi birşeyi kırdım bozdum yada hasar verdim diye bırakın dayak yemeyi hakarete varan herhangi bir söz de duymadım. sadece benden duymak istediği cevap şudur.
Oğlum seni mi Kırdın??
Evet ?
doğruyu söylediğim ve inkar etmediğim sürece ne fırça yerim ne dayak. eğer küçüklerimiz bizlerden bu sabrı görürse yarın onlar bizlerden öğrendikleri sabırla kendi çocuklarına daha sabırlı olur ve sağlıklı nesiller yetiştirmiş oluruz.

Saygılar..