Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Her türlü (sürekli çalışabileceğim) matbaa işi için fiyat teklifi | Avrupa Yakası - İstanbul

Pythias

🌱Yeni Üye🌱
Her türlü (sürekli çalışabileceğim) matbaa işi için fiyat teklifi | Avrupa Yakası

İşin teslim alınacağı şehir: İstanbul

Maliyet: fotoblok çerçeve, vinil afiş(140x200'e kadar), kanvas tablo, kartvizit, katalog, bilimum a3 baskı(350gr ve 70x100 ortalama ölçü), broşür, magnet vs vs.

Ve ayrıca eğer yapılabiliyorsa ahşap harflerden kapı süsleri, isimler vs(harfimo diye aratılabilir)

Tasarım: Hariç

İşin teslim edilme süresi: tasarım yollandıktan sonra 2-3 gün içinde

İşle ilgili açıklama: Freelance grafik tasarım işi ile ilgileniyorum, matbaacılar sitesinde halihazırda bir yer ile çalışıyorum ancak gidip gelmek sıkıntı olmaya başladı. Kaliteli ve hatasız bir şekilde baskı yapabilecek, müşterilerime karşı beni mahçup etmeyecek, işi 2 gün sonra teslim ederim deyip 1 hafta sonra teslim etmeyecek sürekli olarak çalışabileceğim matbaa arıyorum.
Baskı için uygun fiyat verebilecek ilgili kişilerden mail bekliyorum.

Ayrıca fotoblok çerçeveleri kargo ile gönderebilmek için fikirlere ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

E-posta: togephi@gmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

tekniker22

🌱Yeni Üye🌱
merhaba sayın yetkili;VUTEK QS 3200 UV SERT ZEMİN ve RULODAN RULOYA BASKI yapabilen makinamız var.uv baskı konusunda yardımcı olabiliriz teşekkürler...

dogadigital

🌱Yeni Üye🌱
Canon İr-ADV 8095
Xerox 4112
Konica Minolta C 6000
Xerox 8080
Xerox DC 1000
Océ TDS 860
Océ Color Wave 650
Canon İPF 8000 s
Canon İPF 9400
Roland Vs 640i
Summa Cut D 120 ve
ve Océ Arizona 460 GT UV

makinalarımızla hizmetinizdeyiz.

selimhayta88

🌱Yeni Üye🌱
Her türlü (sürekli çalışabileceğim) matbaa işi için fiyat teklifi | Avrupa Yakası

İşin teslim alınacağı şehir: İstanbul

Maliyet: fotoblok çerçeve, vinil afiş(140x200'e kadar), kanvas tablo, kartvizit, katalog, bilimum a3 baskı(350gr ve 70x100 ortalama ölçü), broşür, magnet vs vs.

Ve ayrıca eğer yapılabiliyorsa ahşap harflerden kapı süsleri, isimler vs(harfimo diye aratılabilir)

Tasarım: Hariç

İşin teslim edilme süresi: tasarım yollandıktan sonra 2-3 gün içinde

İşle ilgili açıklama: Freelance grafik tasarım işi ile ilgileniyorum, matbaacılar sitesinde halihazırda bir yer ile çalışıyorum ancak gidip gelmek sıkıntı olmaya başladı. Kaliteli ve hatasız bir şekilde baskı yapabilecek, müşterilerime karşı beni mahçup etmeyecek, işi 2 gün sonra teslim ederim deyip 1 hafta sonra teslim etmeyecek sürekli olarak çalışabileceğim matbaa arıyorum.
Baskı için uygun fiyat verebilecek ilgili kişilerden mail bekliyorum.

Ayrıca fotoblok çerçeveleri kargo ile gönderebilmek için fikirlere ihtiyacım var. Teşekkür ederim.

E-posta: togephi@gmail.com
slm dijital baskı işleriniz için hiç sorunsuz ve kaliteli alabiliceginiz dış mekan folyo vinil forex fotoblok harf kesim ve uygulama dahil uygun fiyat verebilirim teşekkürler.