Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

HP 5000-5500 Boya Temini

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Slm arkadaşlar HP 5000 ve 5500 boyalarını nereden ve kaça temin ediyorsunuz bilgi paylaşımında bulunalımda uygun yerlerden alalım

Benzer konular

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
dostum çakma kartuş kullanma Hp5500 lerde, ilk başta sorunsuz basar uzun vadede kaliteyi düşürür aman dikkat tuzaüa düşme...

fetih8181

🌱Yeni Üye🌱
fiyatını bilmiyorum ama temin için isim verebilirim

Ferhat07

🌟Usta Tasarımcı🌟
muadil dediğinizde başka ülkenin doldurma kartuşu diye biliyorum kullanan tanıdıklarım var kalite farkını biliyorum

service

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Muadil kartuş için ilgini çekebilir..

Moderatör tarafında düzenlendi:

cengun

🌱Yeni Üye🌱
Hp 5000 / 5500 boya kartuş

Bu adamlar kartuş alana teknik servis ücretsiz çalışıyorlar.
ve kafa garantiside veriyorlar.google da hp5500kartus diye aratın
ikinci sırada çıkıyor.
Ama fiyat için pazarlık edin.
Selamlar

korteks

🌱Yeni Üye🌱
Bende HP designjet 5500ps var, üzerinde dye boya var, ben UV boya kullanmak istiyorum. Bunun icin ne yapmam lazim.

otepekule

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.degradedijital.com
Ünlü alman markası Staedtler

Hp 5500 ler için ünlü ************ boyaları var hem de kafa garantilidir. Fiyatı da 70 euro civarında orjinali ile aynı birebir ve pigmentleri de aynı ayrıca icc profile bile gerek kalmıyor. Türkiye distrübütörü ************

otepekule

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.degradedijital.com
Ünlü alman markası Staedtler HP500 kartuş boya

Hp 5500 ler için ünlü alman markası Staedtler'in boyaları var hem de kafa garantilidir. Fiyatı da 70 euro civarında orjinali ile aynı birebir ve pigmentleri de aynı ayrıca icc profile bile gerek kalmıyor. Türkiye distrübütörü Design dijital www.designreklam.com

otepekule

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.degradedijital.com
Staedtler inkjet kartuş boya hp 5500 hp 6100

Hp 5500 ler ve 6100 ler için ünlü alman markası ******** boyaları var hem de kafa garantilidir. Fiyatı da 70 euro civarında orjinali ile aynı birebir ve pigmentleri de aynı ayrıca icc profile bile gerek kalmıyor. ********* ***********

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
Hp 5500 ler için ünlü ************ boyaları var hem de kafa garantilidir. Fiyatı da 70 euro civarında orjinali ile aynı birebir ve pigmentleri de aynı ayrıca icc profile bile gerek kalmıyor. Türkiye distrübütörü ************
FORUM KURALLARI

Herhangi bir kişinin veya kullanıcının kendisine ait kişisel bilgilerini (isim soy isim, adres, tel no, m a i l adresi vb.), Kredi kartı (cc) bilgileri vermek, özel mesajla dağıtmak, yayınlamak kesinlikle yasaktır

ERTUNCTUNC

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.blackink.com.tr
Hp 5500 ler ve 6100 ler için ünlü alman markası ******** boyaları var hem de kafa garantilidir. Fiyatı da 70 euro civarında orjinali ile aynı birebir ve pigmentleri de aynı ayrıca icc profile bile gerek kalmıyor. ********* ***********

Herhangi bir kişinin veya kullanıcının kendisine ait kişisel bilgilerini (isim soy isim, adres, tel no, m a i l adresi vb.), Kredi kartı (cc) bilgileri vermek, özel mesajla dağıtmak, yayınlamak kesinlikle yasaktır