vakit değerlendirmek için yaptığım iki çalışmam.
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 29 May 2008 #1 vakit değerlendirmek için yaptığım iki çalışmam.
Yeliz GÖKÇEN ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Şub 2008 Mesajlar 1,893 Tepkime puanı 26 29 May 2008 #2 Değişik olmuş. eline sağlık!
Marcher 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Eki 2007 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 29 May 2008 #3 Güzel çalışmalar. İşi bildiğin belli
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 30 May 2008 #4 ...grafix...' Alıntı: Değişik olmuş. eline sağlık! Genişletmek için tıkla ... Marcher' Alıntı: Güzel çalışmalar. İşi bildiğin belli Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
...grafix...' Alıntı: Değişik olmuş. eline sağlık! Genişletmek için tıkla ... Marcher' Alıntı: Güzel çalışmalar. İşi bildiğin belli Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
D docker 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 30 May 2008 Mesajlar 82 Tepkime puanı 0 30 May 2008 #5 ikisi de super. ilk çalışmadaki tipografiye hayranım
DENIZ gozlum 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 31 May 2008 #6 iki çalışmanda güzel eline sağlık iyi çalışmalar
Yasemin Belgisiz Sıfat 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Ağu 2007 Mesajlar 3,962 Tepkime puanı 175 Yaş 41 31 May 2008 #7 vaktini çok iyi değerlendirmişsin ben çok beğendim çok güzel ikiside:clapping:
seruvenist ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 1,275 Tepkime puanı 42 Web sitesi www.yusufipek.com 31 May 2008 #8 tebrik ederim güzel çalışmalar. hep yapmak istediğim ama beceremediğim türden
LuNaTiC 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Tem 2007 Mesajlar 899 Tepkime puanı 11 Yaş 42 6 Haz 2008 #9 Çalışmalarına bayıldım. Tebrik ederim.
graphblues ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 15 Haz 2007 Mesajlar 1,084 Tepkime puanı 15 Yaş 38 6 Haz 2008 #10 Çok güzel olmuş fontu ve kağıdı buruşuk gibi değişikli bişey eline sağlık
Nüket HOTALI ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 27 Ocak 2008 Mesajlar 1,139 Tepkime puanı 35 Yaş 52 Web sitesi www.hotali.com.tr 6 Haz 2008 #11 Grafik nedir? Bolca cevap bulmuş ... Tebrikler...
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 10 Haz 2008 #12 docker' Alıntı: ikisi de super. ilk çalışmadaki tipografiye hayranım Genişletmek için tıkla ... DENIZ gozlum' Alıntı: iki çalışmanda güzel eline sağlık iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla ... casmin' Alıntı: vaktini çok iyi değerlendirmişsin ben çok beğendim çok güzel ikiside:clapping: Genişletmek için tıkla ... seruvenist' Alıntı: tebrik ederim güzel çalışmalar. hep yapmak istediğim ama beceremediğim türden Genişletmek için tıkla ... LuNaTiC' Alıntı: Çalışmalarına bayıldım. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... graphblues' Alıntı: Çok güzel olmuş fontu ve kağıdı buruşuk gibi değişikli bişey eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Nüket HOTALI' Alıntı: Grafik nedir? Bolca cevap bulmuş ... Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... herkese teşekkür ederim, sevindim
docker' Alıntı: ikisi de super. ilk çalışmadaki tipografiye hayranım Genişletmek için tıkla ... DENIZ gozlum' Alıntı: iki çalışmanda güzel eline sağlık iyi çalışmalar Genişletmek için tıkla ... casmin' Alıntı: vaktini çok iyi değerlendirmişsin ben çok beğendim çok güzel ikiside:clapping: Genişletmek için tıkla ... seruvenist' Alıntı: tebrik ederim güzel çalışmalar. hep yapmak istediğim ama beceremediğim türden Genişletmek için tıkla ... LuNaTiC' Alıntı: Çalışmalarına bayıldım. Tebrik ederim. Genişletmek için tıkla ... graphblues' Alıntı: Çok güzel olmuş fontu ve kağıdı buruşuk gibi değişikli bişey eline sağlık Genişletmek için tıkla ... Nüket HOTALI' Alıntı: Grafik nedir? Bolca cevap bulmuş ... Tebrikler... Genişletmek için tıkla ... herkese teşekkür ederim, sevindim
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 15 Haz 2008 #13 değişik bir tarz denemişin güsell olmuş 1.sini beğendim
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 19 Haz 2008 #14 blueden' Alıntı: değişik bir tarz denemişin güsell olmuş 1.sini beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
blueden' Alıntı: değişik bir tarz denemişin güsell olmuş 1.sini beğendim Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim
I Irmak:) 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 6 Ara 2007 Mesajlar 261 Tepkime puanı 4 Yaş 33 20 Haz 2008 #15 Çok güzel!! Moderatör tarafında düzenlendi: 24 Haz 2008
blueden Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 26 Şub 2008 Mesajlar 7,264 Tepkime puanı 176 20 Haz 2008 #16 forumda farklı yazı renkleri ve büyükleri metinin tümünün bold olması yasak bilgin yok sanırım bilgilendirmek istedim
forumda farklı yazı renkleri ve büyükleri metinin tümünün bold olması yasak bilgin yok sanırım bilgilendirmek istedim
siyahkedibeti 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Eki 2007 Mesajlar 33 Tepkime puanı 2 20 Haz 2008 #17 owww güzelll
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 20 Haz 2008 #18 Irmak:)' Alıntı: Çok güzel!! ÇOk güzel!! ÇOK güzel!! ÇOK Güzel!! ÇOK GÜzel!! ÇOK GÜZel!! ÇOK GÜZEl!! ÇOK GÜZEL!! Genişletmek için tıkla ... siyahkedibeti' Alıntı: owww güzelll Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim
Irmak:)' Alıntı: Çok güzel!! ÇOk güzel!! ÇOK güzel!! ÇOK Güzel!! ÇOK GÜzel!! ÇOK GÜZel!! ÇOK GÜZEl!! ÇOK GÜZEL!! Genişletmek için tıkla ... siyahkedibeti' Alıntı: owww güzelll Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim
twilightkhan 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 5 Haz 2008 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Web sitesi admix.deviantart.com 20 Haz 2008 #19 ikinci çalışmanız Motion Graphics vidyolarında ki tarzda olmuş hareket edicek nerdeyse kolay gelsin
splendors 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 4 Şub 2008 Mesajlar 319 Tepkime puanı 4 Web sitesi www.gorkemsezer.com 20 Haz 2008 #20 twilightkhan' Alıntı: ikinci çalışmanız Motion Graphics vidyolarında ki tarzda olmuş hareket edicek nerdeyse kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... severim motion graphic işlerini teşekkür ederim sana da kolay gelsin.
twilightkhan' Alıntı: ikinci çalışmanız Motion Graphics vidyolarında ki tarzda olmuş hareket edicek nerdeyse kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... severim motion graphic işlerini teşekkür ederim sana da kolay gelsin.