Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İç ve dış baskı yapacak digital makine lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adan

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,ben yeni bir sektöre girmek istiyorum bu nedenle bir kaç aydır araştırma yapmaktayım,acemi biri olduğumu düşünerek bana iç ve dış baskı yapabilecek,gelecek olan iş talebine göre ihtiyacımı giderebilecek,müşteriye hizmet verebileceğim sorunsuz fakat ekonomik bir makine önerirmisiniz.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ponur

🌱Yeni Üye🌱
Ben size Thunderjet V1802/V3202 'i önerebilirim. Bu makinenin 180cmlik ve 320 cmlik net baskı alanına sahip modelli bulunmaktadır. Bu makine sektörde Epson DX-5 adı ile bilinen 2 adet baskı kafasına sahiptir. Bu kafa ile hem iç mekan hemde dış mekan baskılarınızı yapabilirsiniz. Makine ile 2-4-6-8 passlarda baskı yapabiliyorsunuz. Baskı hızı ise makinenin boyutuna göre 24 ile 42 metre kare bölü saattir.

Makine ile daha ayrıntılı bilgiyi : *********************** sitesini ziyaret ederek bulabilirsiniz. Türkiye'ye de Prodigital firması bu makineyi satmaktadır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

adan

🌱Yeni Üye🌱
Bu sözünü ettiğiniz makineler çin malımıdır?Fiyatları nekadar?Verdiğiniz linke tıkladım fiyat bahsetmiyor.Sorun yaratacak bir makine ise lütfen beni uğraştırmayın.ikincisi 24 ila 42 m2 arası baskı yapan makine gayet yavaş değilmidir 1440 dpi çözünürlüğü varmış o güzel.Ben ağırlıklı olarak araç giydirme,emlak afişleri,cam giydirme ve bayrak işi yapacağım bu makineler işimi görürmü?

adan

🌱Yeni Üye🌱
Site yöneticileri böyle durumlarda müdahale etmeli.Ponur nikli arkadaşa katılıyorum.Lütfen yanıltıcı bilgi ve belge yayınlayanları uyarın gerekirse üyelikten atın.Burada bir konu hakkında bilgi almak için bulunuyorum.yanıltıcı ve yanlış yönlendirilmek istemem.Sektöre yeni adım atmak üzere olan insanlara yardım etmek gerekirken köstek olmak niye.Rabbım yerde,gökte ve her ikisi arasında olan her şeyden haberdardır.

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
çoktandır bu siteye girmiyordum.ama bi bakıyorum 2 gun once kayit olup nick alanlar cok adice reklam yapip link verip.baskalarini para hirsi icin karalamaktan zevk duyuyorlar.Prodijitalin sahtekarliklarini sucsuz yere isten attigi orhan okkeye lutfen sorun.o aciklasin

adan

🌱Yeni Üye🌱
Kimse kimseye yardım etmiyor

Günceldir.. 180 lık iç-dış baskı yapacak dijital makine arıyorum.
Fuzilinin dediği gibi selam verdim Rüşvet değildur diye almadılar.Arkadaşlar bir konu hakkında yardımlarınızı istedim iç ve dış baskı yapacak dijital baskı makinesi arıyorum yardımcı olun dedim,bakıyorumda insanlar birbirlerini suçlamak için burayı kullanıyorlar bırakında işimize bakalım.Kim kimi işten atmış banane.Ben yeni bir iş yeri açtım ve makine arıyorum temiz ekonomik olsun 10 bin tl ayırdım yardım lütfen.

interdijital

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.interdijital.net
Merhaba adan.

Google'a interdijital.net yazarsanız bizi bulabilirsiniz,

stoklarımızda 9 adet 2mtlik epson dx5 1444 dpi makina ve 1 adet çift kafalı 2.el epson dx5 makine bulunmaktadır.

sıfır makinenin fiyatı 8500$,+kdv
Ayrıca yeni yapmış olduğumuz kampanyada sigorta şirketi ile anlaşmamız sonucunda 1 yıl makina kaskosu (elektrik tesisatı,voltaj,operator hatası , epson dx5 kafası,kartları,,operator hatası olsa bile yangın,su dökülmesi,vb tüm konularda makineniz kaskoludur.Ve Full kasko teminatlıdır.

mustafa kelebek

🌱Yeni Üye🌱
eger içmekan kalitesinde

arkadaşım hiçbir şey demiyorum sadece maksima kullanan arkadaşlarla görüş maksima on numara bimakina

ysns

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.2eteknoloji.com
merhabalar arkadaşım...
ben yasin şentürk 2e ileri teknoloji ürünleri firmasında çalışmaktayım...

seıko ve epson dx5 sisteminde sıfır veya 2. el olarak hizmet verebileceğimiz makinelerimiz mevcuttur... googledan aratırsanız iletişime geçebiliriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...