Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İçecek Firması için yaptığım Bir Logo

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okulda bir proje icin yapmistim logo resim cekerek eledigim icin biraz bozuk cikti,

ilk mesajim ilk calismam sizinle paylasmak istedim..!

digerleride zaten anlasildigi gibi logonun cesitleri

logoix7.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yavaş yavaş bilader güsel şeyler yapmışsın fakat tavsiyem biraz profesyönel logoları incele bak oku ;) herzaman bişileri yenile yenileki hayal gücün gelişsin...

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumun icin tesekkürler arkadasim,

zaten bu logoyu dedigin gibi profesyonel logolardan yardim alarak yaptim

designer hocanin kontolünden sonra sinifta en iyi dereceyi aldim ama her fikre saygiliyimdir,

sende haklisin ama ben daha yolun basindayim ve herzaman kendimi gelistirmek icin ugrasiyorum..!

Son düzenleme:

yirmi5

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım ben okulunu okumadım fakat hocanın söleyemeyeceği şeleri söleyem o Fresh yazısındaki reshi f ye biraz daha yakınlaştır çünkü F harfi koyu renk olduğu için gözü yanıltır espası bozuk gösterir
biraz daha bold bi yazı kullan ® ı çok cins bi yere koymuşun hemde çok küçük o F harfine verdiğin outline (filota) iyi durmuyo onuda kaldır limon a biraz doku eklersen oldud bitti maşallah tabi ben tahsil görmedim yanlışım varsa düzeltsinler

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
söylediklerin dogru dikkate alicam, bi tanede öyle yapicam,

ama sende yanlis anlamazsan bu sekilde yaptigim sözde hocanin dedigi gibi

kitaptaki kurallara göre yapilmasi gerekyiordu ondan bu sekilde yaptim yoksa senin
söyledigin sekilde yapsam eminim daha güzel olacaktir.

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yavaş yavaş bilader güsel şeyler yapmışsın fakat tavsiyem biraz profesyönel logoları incele bak oku ;) herzaman bişileri yenile yenileki hayal gücün gelişsin...

"yorum derken, logoyu önce bir yorumla , ondan sonra tavsiyelerini ver bence bilader"

arkadaşım logon ilk çalışmana göre gayet güzel, renkler bence göze hoş görünüyor. Ama çok fazla alan üzerine yaymışsın, biraz daha sadeleştirirsen daha güzel olacağına eminim, emeğine sağlık....

.elif.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
limona birazcık daha doku versen daha hoş gözükebilir bide f harfi cok ayrık duruyo

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"yorum derken, logoyu önce bir yorumla , ondan sonra tavsiyelerini ver bence bilader"

arkadaşım logon ilk çalışmana göre gayet güzel, renkler bence göze hoş görünüyor. Ama çok fazla alan üzerine yaymışsın, biraz daha sadeleştirirsen daha güzel olacağına eminim, emeğine sağlık....

güzel yorumun icin tesekkürler arkadasim dediklerini dikkate alacam..:)

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet daha yolun başında olduğundan, güzel olmuş diyelim ama daha çalışman lazım 1. logo üzerinde çalışman lazım renkler güzel, limonu alta değil yukarda bir yerde kullansan ve altındaki gölgeyi kaldırsan daha güzel olur bence... iyi çalışmalar

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yakışıklı hadi kafan basmıyo gözündemi görmüyo o yazdığım yazının başına dikkatli bak gereken övgüyü yapmışım abartmayı sevmem abartanıda sevmem... işine bak...

Konuşmalarına dikkat edersen sevinirim. YÖNETİM

Moderatör tarafında düzenlendi:

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Fresh yazısındaki harflerin araları çok açık gibi geldi bana özellikle bu f ve r arasına belli oluyor biraz yakınlaştırıp deneseniz daha hoş sonuçlar ortaya çıkabilir.

rüvü*

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence limon kesik olsaymış yani içinide görseydik daha oturalı olurmuş ve zeminde bi kaç limon damlası etkili olurmuş

MEMO-LINE

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence limon kesik olsaymış yani içinide görseydik daha oturalı olurmuş ve zeminde bi kaç limon damlası etkili olurmuş

dediklerinizi logonun 2. variyantinda yaptim ama hocanin verdigi talimatlara göre sildim ve bunu tek biraktim yoksa onuda paylasmak isterdim..!