Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne söylenebilir ki en azından çalan kişi grafiker değilmiş işin garip olan tarafı buradan çalıp tekrar buraya paylaşmaları gülün bir o kadar da elim bir olay üzücü
ne söylenebilir ki en azından çalan kişi grafiker değilmiş işin garip olan tarafı buradan çalıp tekrar buraya paylaşmaları gülün bir o kadar da elim bir olay üzücü
dikkatinizi çekerim iki farklı iş iki ayrı konu değil logoyu çizen kebapçı arkadaş vektör çizdirmek istemiş ve bir arkadaşımızda bunu çizmiş ve protfolyosunda yayınlamış bakınız: damla1 18-01-2010 damla1 Haklısınız kebepçının sahibi logosunu kendi yapmıştı.Site içerisinde maskotu vektörel olarak çizicek birini arıyordu.İşi ben aldım ona maskotu vektörel çizdim.Yanında 2 tanede alternatif logo çalıştım.Bu alternatiflerden 1 tanesi.Yorumunuz için teşekkür ederim. https://www.grafikerler.net/album.php?albumid=483&pictureid=2940