Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ilan çalışmam

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
ybilanlarur1.jpg

Benzer konular

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle Slogan harika olmuş.çalışma güzel fakat ilk başta bakar bakmaz sadce yusuf bahar yazısına insan odaklanıyor.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bir çalışma ve slogan çok yaratıcı konuya uygun
ama birazdaha organizasyonu ön plana çıkarsaydın yada gerçekleşmiş bir organizasyon resmini kullansaydın insanlar afişin kalitesine güzelligine degilde taveti gerçekleştiricekleri yeri görmek isterler birazdaha ön plana cıkarabilirsin mekanı kolay gelsin

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
hoş çalışma olmus farklı bir üşünce. eline sağlık.
ancak casmin 'e katılıyorum organizyonan örneklerini daireselleri oranlayıp cogaltabilirsin. ayrıca stroke ayarlarından kenarlıgı inceltip kırmızı deniyebilirsin onun dısında sadelik ve slogan güzel olmuş.kolay gelsin.

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle Slogan harika olmuş.çalışma güzel fakat ilk başta bakar bakmaz sadce yusuf bahar yazısına insan odaklanıyor.

Aynen öyle aslında. Müşteride direk logosuna ve adres telefonlarına odaklanılsın istiyordu ortaya ve büyük koymamızın nedeni müşterinin kendi yönlendirmesidir. Bu arada logo bana ait değildir.
Yorumlarını için teşekkür ederim

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir çalışma ve slogan çok yaratıcı konuya uygun
ama birazdaha organizasyonu ön plana çıkarsaydın yada gerçekleşmiş bir organizasyon resmini kullansaydın insanlar afişin kalitesine güzelligine degilde taveti gerçekleştiricekleri yeri görmek isterler birazdaha ön plana cıkarabilirsin mekanı kolay gelsin

Neyazıkki elimde müşteri tarafında verilmiş hiç bir resim yoktu. Resimlerin hepsini ben bulmak durumunda kaldım. Teşekkür ederim yorumların için

scarlett25

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hoş çalışma olmus farklı bir üşünce. eline sağlık.
ancak casmin 'e katılıyorum organizyonan örneklerini daireselleri oranlayıp cogaltabilirsin. ayrıca stroke ayarlarından kenarlıgı inceltip kırmızı deniyebilirsin onun dısında sadelik ve slogan güzel olmuş.kolay gelsin.

SÖylediklerini dikkate alacağım yorumların için teşekkürler

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
ellerine saglik güzel bir calisma olmus, sade ve konuyu çok iyi özetlemis

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
çalısma gayet sık ve basarılı.
keske sadece gelin ve damatı kalp içerisine alıp renkli yapıp sonra kenarlarından zemindeki tek renkliliğe geçiş verseydin daha iyi olurmus diye dusundum...
dene istersen bi...
kolay gelsin..