Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Broşür Çalışmam..

BURCUF

🌱Yeni Üye🌱
DIŞ
br351rbucummcopyny.jpg

İÇ
br351rbucu2copy.jpg

Reklamcılık okuyorum grafik dersimizde bol resimli bir broşür yapılması istendi daha çok yeniyim ilk çalışmam.. Yorumlarınızı Bekliyorum..:angel:

erdogan.34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık pek beğendiğimi söyleyemem ve beğenmediklerimi söyleyeyim sana öncelikle bir tasarımda kesinlikle çok değişik font kullanmamanı tavsiye ederim bir diğeri ise biz tasarımcılar tasarımımızı yaparken tasarım payı dediğimiz bir pay vardır onun nedeni ise çalışmanı olacak aksiliklere karşı tetbir almak amaçlı bıraktığımız bir paydır bunada dikkat etmeni öneririm ve bir diğeri çerçevelerine verdiğin gölge efektini diğer resimlere yani ürün fotolarınada vermen gerekirdi söyleyeceklerim bukadar durmak yok yola devam yolun açık olsun

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayfa düzeni çok dağınık.Ayrıca fotoğraflara verdiğniz Frame efekti uymamış.Evet çalışmalarda elbette efekt kullanılır,ancak doğru yerde kullanıldığında olumlu sonuç verir.
Mutlaka Görmelisiniz yazısına vermiş olduğunuz efekt de çok sırıtıyor.

Üzerinde biraz daha çalışılmalı.Kolay gelsin.

brrk

🌱Yeni Üye🌱
resimler çok dağınık yerleştirilmiş,yazı fontları olmamış. hiç bi araştırma yapılmadan hazırlanmış gibi biraz daha çalışmanı öneririm. broşür inceleyerek başlamandan fayda var.

BURCUF

🌱Yeni Üye🌱
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim,uyarı ve önerilerinizi dikkate alacağım..
Bu ödevden AA aldım :)