Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ilk deneyim

Benzer konular

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler çok farklı çıkmış daha mat ve ara renkler aslında.. Birde benım pc de ki renklerle baskıya verdıgımız pc dekı yada film ci deki renkler tam uyusmuyor. ben fıstık yeşili veriyorum (kodlarla degıl) baskı koyu yesıl gelıyor. Bunu nasıl gıderebılırım acaba ? :)
sabrınız ıcın tesekkurler ..

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Güzel olmuş.

Güzel ama kullandığın ren biraz karışık göstermiş sanki. Siyahın yanına biraz daha soluk açık bir renk kullanabilirsin. Aynı rengin daha parlağı olabilir. Soldakinde bayanı en alta alıp ismi yukarı alırsan daha hoş olabilir, hem resmin alt sınırı göze batmamış olur. Ayrıca çalışmaların arkasına flu bir desen koyabilirsin, sayfayla bütünlüğünü sağlar en azından. Yani genel mana güzel bir çalışma ama neden daha iyi olmasın di mi. :rofl:

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
CMYK Kullanın.

Renkler çok farklı çıkmış daha mat ve ara renkler aslında.. Birde benım pc de ki renklerle baskıya verdıgımız pc dekı yada film ci deki renkler tam uyusmuyor. ben fıstık yeşili veriyorum (kodlarla degıl) baskı koyu yesıl gelıyor. Bunu nasıl gıderebılırım acaba ? :)
sabrınız ıcın tesekkurler ..

Çünkü yaptığınız çalışmalar RGB renklerini kullanır, yani ışığın normal renklerini. Bu renk düzeni sanal kalan çalışmalar için iyi olur ancak baskıda ışığın rengi değil mürekkebin rengi önemli. Bu yüzden farklı sonuç alırsınız. Düzeltmek için çalışmanızın renk düzenini "Image>Mode>CMYK Colors" olarak değiştirin. Bu ayar çıkış aldığınız zaman nasıl olacağını görmenizi sağlar. Ayrıca RGB renkleri CMYK dan çok farklıdır. Bu yüzden istediğiniz her renk olmayabilir, özellikle CMYK da canlı renkler görülmez, siyah bile gri gibi oluyor. :smile:

RGB_CMYK_4.jpg

Umarım açıklayıcı olmuştur.

hacersahin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Teşşekkur ederım. Dedıgın gıbı mat renkler kullandım bukadar bagırmıyo renkler ;) ama ımage secengım aktıf degıl. zaten renk paletımde bıraz parlak renklerle dolu x3 de boyle sıkıntı yoktu x5 te oldu :( nasıl aktıf hale getırebılırımkı?

McCcDd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
mcal.wall.fm
Eğer resim açık değilse aktif olmaz, veya transform modundaysanız da açılmaz. Renkler mecbur canlı olur palette, çünkü gerçekte hangi rengi kullandığınızı bilmek zorundasınız. Biraz geç oldu ama kusura bakmayın. :)