Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İlk Kartvizit Denemem

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
bu sitede dolaşırken benımde canım grafiklerle bişiler yapmak istedi.netten bi program buldum onunla bişiler yapmak için uğraştım..sizinde önerilerinizi almak istiyorum mesleğim grafikerlik yada grafiker olmak değil..sadece resim ve grafikleri seviyorum..bana kartvizitteki hatalarım konusunda önerilerde bulunursanız sevinirim..saygılarımla..

logoooooomk6.jpg

Benzer konular

tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel çalışma eline sağlık yan tarafa koyduğun şeritte zorlu yazıyor herhalde çok karmaşık gözü yoruyor bide adres kısmını kaç puntoyla yazdığını ögrenebilirbiyim çok büyük duruyor

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
evet zorlu yazıyor yandan bakılınca.font du o.kartvizite değişiklik katsın istedim. suan logo yok elimde varda kullanmak istemiyorum..logo çizdirecek durumda yok..sağdaki şekilde logo yerıneymiş gibi olsun istedim..

adres puntosu 8,00 boyutuyla yazdım.fontun adıda Tr Chaucer

turuncu şeritteki Zorlu Yazısının fontu ise Mutlu boyutu ise 21,00

font olayına dikkat etmeye çalıştım farklı değişik değişik font kullanmadım.

kullanılan renkler birbirini tamamlasın istedim.. ........... noktalı yer ile küçük sarımtırak şerit aynı renkte..

ZORLU KONFEKSİYON yazısı ile büyük turuncu şerit aynı renkte.. falan..

Son düzenleme:

kndrc

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ahmetkunduraci.com
Kartvizitlerde daha okunaklı ve light font kullansan daha iyi olur. Özellikle adres ve Şahıs isimlerinde.. + birde adres kısmı çok yer kaplamış; ağırlığı toplamış sol tarafa doğru. Biraz dahah yaysan alt tarafa dooru güzel olur. Renk seçimi ve tasarım olarak başarılı buldum sahsım adıma...

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
ya sana şunu söleyim bir kartvizit yada herhangi bir çalışam yaparsan çok font karmaşına girme sen bu kartvizitte 3 font belkide daha fazla font kullanmışsın o yüzden karışık olmuş tek bir font ailesini kullansan daha hoş çalışmalar çıkarabilirsin sonra adres puntoları çok büyük kalmış büyük ihtimal bu seçtiğin fonttan kaynaklanıyo üzerinde biraz daha çalışmalısın bence ellerine sağlık

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Adres fontunu ufaltıp sol alt köşeye çekersen, ismi de biraz daha aşağı alırsan,
Yer yer satır boşlukları gerekiyor.
Son olarak da sloganı kaldırırsan çünkü slogan kartvizitte olmamalı bana göre.
Renk uyumun gayet güzel eline sağlık.

saygılarımla

MaJesty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.zorlukonfeksiyon.com
yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. peki ben suan yaptığım tasarımı nasıl baskıya döktürebilirim matbaacıya bunu nasıl götürebilirim.suan .jpg formatında hangi formatta olması lazım.. saygılarımla.

secilkiremitci

🏅Acemi Tasarımcı🏅
deneyimli arkadaşlarımızın tavsiyelerine bende katılıyorum.ben grafiker olma yolunda daha emekleme aşamasındayım.sorduğunuz soruya sitede daha önce araştırma yaptığım için cevap vermek istedim umarım hatalı bir telafuzda bulunmam.matbaaya gönderirken tüm renkleriniz cmyk modunda olmalı ve cdr formatında olmalı.deneyimli arkadaşlarımızdanda cevap gelicektir.lütfen kotrol ediniz.dediğim gibi hala emekleme aşamasındayım çünkü..

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
güzel bi çalışma ama konu yannış yerde degilmi

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
logo bölümünde kitap kapagı broşur .....vs bu bölüme yükleme yapmalıydın arkadaşım

designerramazan

🌱Yeni Üye🌱
merhaba eline sağlık güzel olmuş
ilk kartvizit çalışman ise iyi yani ilk olmasına rağmen güzel bişey yapmaya çalışmışsın biraz daha uğraşsan daha iyi olur + kartvizitlerde elinde olduğunca 7 punto ve arial gibi iyi karekter kullan daha iyi durur çalışmalarında başarılar dilerim...

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
adresi küçültüp sloganı sarı zemine yazabilirsin eline sağlık