Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İllüstrator de brush kaydetme

nanachkimi

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba, cs6 illustrator da brushlarımı nasıl kaydedebilrim? İndirdiğim brushları acında kullanabiliyorum onda problem yok ama illstrator da brush panelinde indirdiğim brushlar çıkmıyor?
- Kendi seçtiğim brushları bir panelde kaydedemiyor muyum? Sık kullandığım brushları seçip her defasında aramak yerine bir panelde toplayamıyor muyum?
- son olarak neden her seferinde brush boyutunu düzeltsem de ilk çizimimde otomatik olarak 1 pt oluyor? Temiz bir sayfada 0,25 pt ile çizim yapıcam ama ilk önce 1 pt ile çizmem gerekiyor.

Benzer konular

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhaba, cs6 illustrator da brushlarımı nasıl kaydedebilrim? İndirdiğim brushları acında kullanabiliyorum onda problem yok ama illstrator da brush panelinde indirdiğim brushlar çıkmıyor?
- Kendi seçtiğim brushları bir panelde kaydedemiyor muyum? Sık kullandığım brushları seçip her defasında aramak yerine bir panelde toplayamıyor muyum?
- son olarak neden her seferinde brush boyutunu düzeltsem de ilk çizimimde otomatik olarak 1 pt oluyor? Temiz bir sayfada 0,25 pt ile çizim yapıcam ama ilk önce 1 pt ile çizmem gerekiyor.

Merhaba,

Aşağıdaki resimlerle adım adım anlatmaya çalışayım,

1) Brush ekleme => Sürükle bırak yöntemi ile brush paneline oluşturduğunuz Brush örneğini sürüklüyoruz,
2) Oluşturmak istediğiniz Brush tipini seçiyoruz.
3)Brush ayarlarını yapıyoruz
4)Brush ı eklemiş olduk.
5)Brush panelinden ok işareti ile belirtilen köşeyi tıklayıp, save brush diyoruz.
6) Ok işareti ile belirtilen yerden Kaydedilen brushı açabilirsiniz.

8gW913o.png