eleştirilerinizi bekliyorum saygılar...
aytekeli ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Eki 2009 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 22 Eki 2009 #1 eleştirilerinizi bekliyorum saygılar...
crazyglad 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 7 Mar 2008 Mesajlar 4,068 Tepkime puanı 89 22 Eki 2009 #2 iletişim bilgilerini kaldırınız ayrıca alan kodu arasındaki virgül ?ne
aytekeli ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Eki 2009 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 22 Eki 2009 #3 aslında telefon numarasının hepsine koyacaktım sonra vaz gectim koymadım silecektim unutmusum siz hatırlattınız tesekkürler
aslında telefon numarasının hepsine koyacaktım sonra vaz gectim koymadım silecektim unutmusum siz hatırlattınız tesekkürler
dreamsantana 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 24 Tem 2008 Mesajlar 626 Tepkime puanı 18 23 Eki 2009 #4 Bunlar deneme çalışmaları sanırım. Benim çok hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim.
aytekeli ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 2 Eki 2009 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 23 Eki 2009 #5 dreamsantana' Alıntı: Bunlar deneme çalışmaları sanırım. Benim çok hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim. Genişletmek için tıkla ... ewt deneme olarak yapılan calısmalar ilk kez illüsratör de cızım yaptım ve paylasmak istedim begendıyseniz ne mutlu yorum icin tesekkürler...
dreamsantana' Alıntı: Bunlar deneme çalışmaları sanırım. Benim çok hoşuma gitmedi ne yalan söyliyim. Genişletmek için tıkla ... ewt deneme olarak yapılan calısmalar ilk kez illüsratör de cızım yaptım ve paylasmak istedim begendıyseniz ne mutlu yorum icin tesekkürler...