Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Import Sorunu? ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'de (X5) çalışırken sürükle bırak veya open ile dosya açtığımda sorun yok, çalışırken de sorun yok ama boyutu farketmeksizin herhangi bir dosyayı import komutuyla açmaya kalktığım zaman program kilitleniyor (herhangi bir uyarı vermiyor) bu sorunu nasıl aşabilirim?

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet. Ama sorunun programla alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü pc deki fazla fontları kaldırdım bazı sistem fontlarını da kaldırmışım geri yükledim, bazı fontlar tekrar lazım oldu onları da yükledim bu sorun ortaya çıktı. Genellikle çalışırken sorun olmuyor mesela bir çay molası veriyorum dönüşte import dediğimde kilitleniyor ...

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
import edilen dosya cdr mi? yani tif yada jpg gibi resim formatlarında aynı import sorununu yaşıyor musunuz?

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
.cdr dosyalarında yaşıyorum diğer dosya türlerini Corel'de kullanmıyorum ...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Corel'de (X5) çalışırken sürükle bırak veya open ile dosya açtığımda sorun yok, çalışırken de sorun yok ama boyutu farketmeksizin herhangi bir dosyayı import komutuyla açmaya kalktığım zaman program kilitleniyor (herhangi bir uyarı vermiyor) bu sorunu nasıl aşabilirim?

Kürşad ÇAKIR bu konuyu görmemiş sanırım,
görmüş olsaydı mutlaka çözüm önerisinde yada çözüm cevabını verirdi.

Sen niye cevaplamıyorsun? diye sorarsan Sayın Şeker;
ben X4 kullanıcısıyım, X5 ile ilgili Kürşad ÇAKIR 'ın tecrübesi ve bilgisi daha fazla.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
.cdr dosyalarında yaşıyorum diğer dosya türlerini Corel'de kullanmıyorum ...

Çözüm için doğru bir yöntem olmasada, öneri olsun diye yazıyorum, cdr leri import etmek yerine, sürükle bırak yada açıp copy-paste tekniği ile işlerinizi halletmeye çalışın.

Not: Corel Draw açılırken (simgeye çift tıklar tıklamaz) F8 tuşuna basılı tutarsanız corel fabrika ayarlarına dönecektir, ancak bu tür bi işlem corel draw içindeki kişisel ayarlarınızınız (toolbar, kısayol v.b değiştirmiş olduğunuz şeyler) sıfırlanmasına yol açar, eğer çok önemli bir ayarım yok diyorsanız denemeye değer, (dosyalara vs. zarar gelmez)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğiniz bilgiler için tşk. ederim. Programın ayarlarıyla ilgili bir sorun yok, aslında programda da bir sorun yok sistemden kaynaklanan bir sorun var onuda bulamadım. Bir-iki hafta bu şekilde idare eder sonra ilk fırsatta format atarım sorun komple çözülür ...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Verdiğiniz bilgiler için tşk. ederim. Programın ayarlarıyla ilgili bir sorun yok, aslında programda da bir sorun yok sistemden kaynaklanan bir sorun var onuda bulamadım. Bir-iki hafta bu şekilde idare eder sonra ilk fırsatta format atarım sorun komple çözülür ...

cesar5x

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Cdrleri neden import ediyorsunuz. Bir sayfada toplayacaksanız birden fazla cdryi openla açıp koyala yapıştır yöntemiyle çözebilirsiniz. Bunu gerçi yapıyorsunuzdur.
Sistemi Advanced Systemcare ile bir taratın derim..
kolay gelsin..

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
O programla da temizlemeyi ve sistemi düzeltmeyi denerim. İlginiz için tşk.ler ...