Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign Dil seçenekleri hakkında yardım

ersaguncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese selamlar indesign CS6 kurdum ama Türkçe. dil paketini ingilizceye çevirmek istiyorum yapmam gerekenler hakkında bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

emirworks

🌱Yeni Üye🌱
30 Saniyede değiştirmen mümkün,
C:\Program Files (x86)Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\Locales\tr_TR\Support Files

tw10428.DAT DOSYASININ UZANTISINI .BAK OLARAK değiştir, kapat aç ingilizce olur.

ersaguncelebi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yardım için teşekkür ederim ama 32 bit kurulu Locales klasörü görünmüyor :/

glayol

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bir gazete tasarımı yaptım..gazete adının olduğu yerde bir resim kullandım, resmi optimize etmeden koyduğum için kenarları çok kötü görünüyor, fakat bu resimde remin üzerine bir yazı yerleştirmiştim..
resmi optimize ettikten sonra aynı yazıyı koymaya çalıştığımda yazıyı koyamadım aynı yere..lütfen yardım edermisiniz..

72850217.png

11864290.png

ocak 2013 yazan yazıyı resmin siyah kısmının üzerine getirmeye çalışıyorum

yardımmm lütfennn..

Moderatör tarafında düzenlendi:

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️

Ocak 2013
yazısı master sayfadan eklenmişse ,
master sayfadan yerini degiştirebilirsiniz ve ,
master sayfadan bir degişiklik yaparsanız tüm sayfalarda degişiklik olacaktır

Şayet sadece o sayfada (master sayfa dışındaki ) degişiklik yapılacaksa Ocak 2013 master sayfada eklenmiş olsa bile bunu şu şekilde yapabilirsiniz

yaptıktan sonra sadece o sayfadaki master sayfada eklenmiş olanları hareket ettirebilirsiniz

glayol

🌱Yeni Üye🌱
cevapladığınız için teşekkür ederim ama programa tam hakim değilim yapmaya çalıştım ama olmadı.

Anthro

🌱Yeni Üye🌱
merhaba bir gazete tasarımı yaptım..gazete adının olduğu yerde bir resim kullandım, resmi optimize etmeden koyduğum için kenarları çok kötü görünüyor, fakat bu resimde remin üzerine bir yazı yerleştirmiştim..
resmi optimize ettikten sonra aynı yazıyı koymaya çalıştığımda yazıyı koyamadım aynı yere..lütfen yardım edermisiniz..

yardımmm lütfennn..

Sorunun bu konuyla ilgisi ne ki arkadaşın açtığı konuda bu problemini sormuşsun arkadaşım?
Şaka mı yapmak istedin acaba?

Yeni başlık açıp konu kalabalığı yapmak istemediğim için aynı soruyu güncelleyerek tekrar soruyorum arkadaşlar. Yukarıda sadece bir arkadaş cevaplamak istemiş ama o da Photoshop'taki dil sorununun çözümünü paylaşmış. InDesign için o yöntem işe yaramıyor. Maalesef kendi anadilimdeki haline alışık olmadığım için programı kullanırken problem yaşıyorum. Ayrıca takıldığımız konularda internetteki yardım video ve paylaşımları da ingilizce yazılım diliyle anlatıldığı için program dilini acilen ingilizceye çevirmem lazım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa gerek soran arkadaş, gerekse ben ve aynı sıkıntıyı yaşayan veya yaşayıp bu başlığa bakacak kişiler için büyük hayra geçecektir.
Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...