Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Indesign Print yapma

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar a5 300 sayfalık bir kitap oluşturdum. Ve bunu ben çıktı almak istiyorum kendi yazıcımdan. Sorum şu olacak. Arkalı önlü sayfa numaraları düzgün bir şekilde çıktı almak istiyorum. yani kontrol istiyorum. Bunu id ile yapabilirmiyim. Ctrl+P de böyle bir özellik varmı?

Benzer konular

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Safya numaralarinda sorun ne olabilirki, sonucta onlarda bir yazi. Diger yazilarla birlikte cikar.

Ama ben master kullanarak kitap hazirladim. Cikarmi yine dersin tabiki cikar.

Ikincisi bunu denemenin en iyi yolu, 1-10 kadar sayfalari bir print yapmak desek...

Sayfalari birbirinden bagimsiz calistim ve elle sayfa numarasi verdim ben oyle masterdan falan anlamam diyorsaniz, hemen kararini degistir bir master sayfasi yap ve ordan numaralandir. Baskiya verdiginiz matbaa sizin icin dua edecektir.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar a5 300 sayfalık bir kitap oluşturdum. Ve bunu ben çıktı almak istiyorum kendi yazıcımdan. Sorum şu olacak. Arkalı önlü sayfa numaraları düzgün bir şekilde çıktı almak istiyorum. yani kontrol istiyorum. Bunu id ile yapabilirmiyim. Ctrl+P de böyle bir özellik varmı?

nasıl ben anladım 1-3-5-7-... sayfaları ilk önce çıktı almak istiyorsunuz daha sonra çevirip 2-4-6-8-... sayfaları olmasını istiyorsunuz.

Ctrl + P gelip General menü içinde Pages özelikleri var. Orada Odd Pages Only - tek tek sayfaları çıkış alabiliyorsunuz yani ilk önce 1 sayfa daha sonra sayfayı çevirip 2 sayfa çıktı alabiliyorsunuz.

Even Pages Only komutu verin, Range : 1, 3, 5... daha sonra sayfaları çevirip 2, 4, 6 ... dersiniz. ama bence böyle aklınız karışabilir. en iyise tek tek sayfaları çıkış almak...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşşekürler arkadaşlar hazırladım.