Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnDesing Açı sorusu Nasıl Yazılır?

hadiyesogut

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar örneğin elimde bir açı sorusu var. Ben soruyu yazarken RTK = 95 şeklinde yazınca orta karakter olan T harfinin üstüne ^ işareti koymak istiyorum. Â harifi için yapabiliyorum ama diğer harflerde bunu başaramadım. Bunu nasıl yapabilirim. Öğretmenim öğrencilerim için hazırladığım soruları yazmaya çalışıyorum. Amacım İnDesingi az da olsun öğrenmek.

Benzer konular

Zuubeyir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar örneğin elimde bir açı sorusu var. Ben soruyu yazarken RTK = 95 şeklinde yazınca orta karakter olan T harfinin üstüne ^ işareti koymak istiyorum. Â harifi için yapabiliyorum ama diğer harflerde bunu başaramadım. Bunu nasıl yapabilirim. Öğretmenim öğrencilerim için hazırladığım soruları yazmaya çalışıyorum. Amacım İnDesingi az da olsun öğrenmek.

Karakter Eşlem'e baktınız mı ?.

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bahsetttiğiniz karakteri her font desteklemez, çalıştığınız fontun bu simgeyi destekleyip desteklemediğini öğrenmek için Glyphs menüsünden karakter tablosunu kontrol edin.

Zuubeyir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zuubeyir Bey karakter eşleme nasıl ve nerede oluyor? Biraz daha açıklık getirebilir misiniz? Teşekkür ederim.

G&#246rsel g&#246r&#252nt&#252leniyor 2pw9R.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti
G&#246rsel g&#246r&#252nt&#252leniyor A0tWJ.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti

Indesign'deki Glyphs'in nasıl açıldığını resimlerle gösterdim. Sizin istediğiniz karakter destekleyen yazı karakterlerinde olur. Hepsinde olmaz. Arial - Times New Roman gibi karakterlere bakarsanız bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.