Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Infiniti Dijitalbaskıda Ayar Lütfen

isra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar Elimde Infiniti Yf8160 Makina Var
Alalı Daha Iki Ay Oldu Baskı Kafasının Yüksekleği Kaç Mm Olmalıdır Ve Benim Makinada Yarlanan Diğer Makinaya Bakınca Sağ Taraf4 Mm Sol Taraf 2 Mm Ayarlanmış Bu Ayarlar Doğrumu Yoksa Iki Tarafıda 4 Mm çıkarmalımıyım

Son düzenleme:

Benzer konular

sensei01

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Baskı kafası yüksekliği malzemeden 3 mm yukarıda olmalıdır.
Sorduğun ayarlar konusunda teknik servisin daha iyi bilgi verecektir

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar Elimde Infiniti Yf8160 Makina Var
Alalı Daha Iki Ay Oldu Baskı Kafasının Yüksekleği Kaç Mm Olmalıdır Ve Benim Makenada Yarlanan Değir Makinaya Bakınca Sağ Taraf4 Mm Sol Taraf 2 Mm Ayarlanmış Bu Ayarlar Doğrumu Yomsa Iki Tarafıda 4 Mm çıkarmalımıyım

yf8160 baskı yüksekliğii arkadaşımında belirttiği gibi 3 mm idaeladir kafa yüksekliği baskı kalitesini bie bir etkiler .. ve bu modelllerde her zaman alt kafa koruyucu aliminyum plakayı kullanmanı tavsiye ederim.

atamec

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.inkbank.net
her iki tarafıda 4e çıkartman sorun teşkil edebilir. Kafa hizesı dediğimiz olay milimetriktir. Kurulum yapan teknisyen arkadaşım ayarlamayı mutlaka yapmıştır. Kafa yüksekliği 4mm standarttır. Plakayı takmayı unutma. Aksi taktirde kafaları branda baskıda çizebilirsin. Daha sonra büyük sorunlar yaşarsın. İyi çalışmalar.

graffist

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar merhaba benim infiniti yf 8250b 250 lik xar kafa makinam var encoder inde sorun çıktı değiştirdim encoder sorununu halletim ama şimdide kafa ateşleme yapmıyor ne var atıyor nede test alıyor yardımcı olursanız sevinirim...

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Aynı sorunla bende karşılaşmıştım. Kafaya solvent sıçramış yada kaçmış. Entegre yanmış olabilir

hıkmet1

🌱Yeni Üye🌱
abı bende aynı makıne var sıze tum bılgılerı verebılırım bende bu makınenın aynısı var um ayarları sıze yollaya bılırım ok abı vete tarıf edebılırım ben cunku ben bu makınenın kurtuyum abı ok :) ben makıne arzasındanda anlıyorum abı sana ter turlu ımkanıda saglarım ok abı ıste sana cep noyum abı ok **********ok abı beklerım voltaj ve kafa ayarı v.s seylerın hepsınde yardım cı olurum ok abı bu makıne bana geldıgınde ben kendım kurdum abı servıs gelmedı bana ben 5 yıldır bu ısteyım makıne sektorunde yanı ok neyse hayırlı işler ve saygılar abı

Moderatör tarafında düzenlendi:

Quarisma

🌱Yeni Üye🌱
Kafa yuksekliğinin bir standardı yoktur malzemenin üzerine ne kadar yakın olursa o akdar iyidir ancak sunuda unutmamak gerek alttan vakumlu fanlarla malzemenin baskı zemininden kabarmasını engelleyen makınelerde muhakkak malzeme kabarması olabilir.Bu kaabarmalarda makinenin kafaları malzemeye takılıp cifddi maliyetli zararlar verebilir .bu yuzden kafa yuksekliği bu kriterlere gore ayarlanmalıdır...Okuyucunun Dikkatine.

TEKNİK SERVİS POWER BY OZAK