Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İnsan Hakları İhlali (Afiş)

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
İnsan hakları ihlali konulu afiş

violationvg4.jpg

Benzer konular

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
neden ingilizce ingiltere'de veya amerikada mı yayınlanıcak tabi bu çalışma serbest bir çalışmada olabilir bence yinede türkçe kullansan daha iyi olurdu

docker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tipografi berbat. fikir olarak da orijinal değil. barış başaran, kızacaksın ama diğer postlarımı oku güzele güzel diyenlerdenim ;)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Fikri yansıtmıyor ve evet neden ingilizce?

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Fikri yansıtmıyor ve evet neden ingilizce?

Yukardda yazdıgım cevabı okumadınız heralde.Yarışma içindi ve İngilizce olması zorunluydu.Diger arkadaş tipografiye berbat diyor nesi berbat açıklarmısın ozaman.Açıklamasını yap ondan sonra berbat de.Ve kullandıgın kelimelere dikkat et yoksa bende aynı şekilde kelimeler kullanacam.Durmadan Olumlu veya olumsuz iyi yada kötü bana yorum yazmak zorunda degilsin.

Bide fikir nasıl orjinal degil ???????????? Hiç biyerde böyle bi çalışmaya rastlamadım. Böyle bi çalışma varsada ne gerekiyosa yapılsın artık kaldırılırmı neyse işte.Bende silerim.

Son düzenleme:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Konuyu afişten uzaklaştırıp gereksiz yere forum huzurunu bozan kişi yada kişiler tutumuna devam ederse yaptırım uygulamak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Lütfen eleştiri yaparken daha dikkatli kelimeler seçiniz ki karşınızda ki insanlar da eleştirileri dikakte alıp sizleri yanlış anlamasınlar.

madeinhell

🏅Acemi Tasarımcı🏅
edit.... neyse bişey demiyorum

Son düzenleme:

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Farklı bir çalışma konuya yaklaşımın güzel ellerine sağlık...

moosa

🌱Yeni Üye🌱
Fikir güzel ama kullanılan figürler bana hiç şiddeti çağrıştırmadı. Örneğin ayakkabının şekli biraz komik duruyor. Sarı renk pek uymamış gibi dinamik bir renk çünkü. Kırmızı daha etkili olabilirdi.

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Turuncu yerine kırmızı kullanırsan, adamı da zenci yaparsan daha anlamlı olur. Ayak ise biraz karikatürize. Yazı karakterleri ise iyi çünkü sloganik karakter. Bence fena değil.

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
moosa

Fikir güzel ama kullanılan figürler bana hiç şiddeti çağrıştırmadı. Örneğin ayakkabının şekli biraz komik duruyor. Sarı renk pek uymamış gibi dinamik bir renk çünkü. Kırmızı daha etkili olabilirdi.

Burda anlatılmak istenen şiddet degil zaten.İnsan hakları ihlali.Yani şiddet sembolleri çizimleri kullansam biraz anlamsız olabilirdi

Kırmızı anlatılmak istenen mesaja daha uygun olabilirdi fakat denedigim zaman bana biraz bogdu gibi geldi.Yorumun için teşekkürler.

RoHaN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.siirtliler-board.net
Tasarımı pek beğenmedim. Ayakkabının şekli özellikle, hiç orjinal değil.

Ama burada çalışmadan çok yorumlar dikkat çekiyor. Birbirimize karşı biraz daha hoşgörülü olabiliriz. Burada bizbizeyiz. Bir elin parmakları gibiyiz. Burada çalışmayı sunup, eksiklikleri var mı yok mu diye merak ederiz ve kötü yorum geldi mi elbetteki üzülürüz. Ama kaba cevaplar verip ortamı germek hiç de hoş değil. :(

Grafikerler.Net üyesi olarak üzüldüm doğrusu.

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Konuyu afişten uzaklaştırıp gereksiz yere forum huzurunu bozan kişi yada kişiler tutumuna devam ederse yaptırım uygulamak zorunda kalacağımı belirtmek isterim.

Lütfen eleştiri yaparken daha dikkatli kelimeler seçiniz ki karşınızda ki insanlar da eleştirileri dikkate alıp sizleri yanlış anlamasınlar.

Lütfen yapılan uyarıları dikkate alınız...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Tasarımı pek beğenmedim. Ayakkabının şekli özellikle, hiç orjinal değil.

Ama burada çalışmadan çok yorumlar dikkat çekiyor. Birbirimize karşı biraz daha hoşgörülü olabiliriz. Burada bizbizeyiz. Bir elin parmakları gibiyiz. Burada çalışmayı sunup, eksiklikleri var mı yok mu diye merak ederiz ve kötü yorum geldi mi elbetteki üzülürüz. Ama kaba cevaplar verip ortamı germek hiç de hoş değil. :(

Grafikerler.Net üyesi olarak üzüldüm doğrusu.

Yorumun ve uyarın için teşekkür ederim.Sizede Hatice Hanım. Ayakkabıya gelince karikatürize bişey olsun istedim sadece.

gulis1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bazen eleştirmeyi bile beceremiyoruz... güzele güzel diyen arkadaş sende koy bir iki çalışmanıda bu kadar eminsen kendinden engin tecrübelerinle bizleride aydınlat...

sarıyı kullanmandaki amaç nedir onu merak ettim birde neden adamın içindeki elbiselerindeki ışık beyaz

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Yorum ve cevap yazmıştım ama ne olduysa anlamadım silindimi kaldırıldımı :S Sarı yapmakta fikirle ilgili bi amaç yoktu sadece sarıda daha iyi durdu gibi geldi bana.Diger renklerde bogdu ve uymadı gibi geldi. Beyazlıkları yapmamın nedeni insanı daha belirgin yapıyordu.Diger türlü pek belirgin degildi.