:iloveyou:
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 30 Kas 2008 #2 Çalışmanızı büyük boyutlarda yüklemeniz yorumlanması açısından daha uygun olacaktır. Ayrıca aynı konuyu iki kez açmış oldunuz. Forum kuralları...
Çalışmanızı büyük boyutlarda yüklemeniz yorumlanması açısından daha uygun olacaktır. Ayrıca aynı konuyu iki kez açmış oldunuz. Forum kuralları...
Healers Touch 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 29 Kas 2008 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 30 Kas 2008 #3 hayatımda bir kere bilgisayar firması için insert yapmıstım bidaha tövbeliyim çok sıkıcı bi iş,geldiği zaman gerçi çeviriyorum )
hayatımda bir kere bilgisayar firması için insert yapmıstım bidaha tövbeliyim çok sıkıcı bi iş,geldiği zaman gerçi çeviriyorum )
ozkanozel16 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 576 Tepkime puanı 5 Yaş 44 2 Ara 2008 #5 ben halen yaptıklarımı satamadım, matbaalar herzaman için benden düşük fiyat verebiliyor çalışma çalışmadır, baskısı yapılan herşey güzel olmuştur
ben halen yaptıklarımı satamadım, matbaalar herzaman için benden düşük fiyat verebiliyor çalışma çalışmadır, baskısı yapılan herşey güzel olmuştur
Manyaq 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 Eyl 2008 Mesajlar 324 Tepkime puanı 9 Yaş 33 21 Ocak 2009 #6 pek beenmedim renkler cok soluk geldi bana işin pek albenisi yok bence emeğine sağlık