İş arıyorum İst-avr
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop - İleri seviyede iyi
Illustratır - İyi
Freehand - İyi
Corel draw - İyi
Fotoğrafcılık tecrübem bulunmaktadır.
İş deneyimi ve içeriği: 2.5 senelik grafik tasarım tecrübem bulunmaktadır. Ürün tasarım-üretim konusunda bir e-ticaret firmasında grafiker olarak 2 sene boyunca çalışdım. Fotografcılık,web arayüz gibi tecrübelerimde bulunmaktadır.web tasarım konusundada egitim alıyorum(xml,html,flash,dreamweaver).İstanbul Esenlerde ikamet ediyorum.24 yaşındayım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: hediyedenizi web arayüz olarak çalışmalarımdandır.
rotatörler-mailing çalışmaları + kişiye özel ürünlerde tasarımların büyük kısmı bana aittir.
İşle ilgili açıklama: matbaa deneyimim yokdur ancak kurumsal kimlik çalışmaları yapabiliyorum. Lazer makinası-sıcak baskı makinası-nakış makinası gibi çeşitli makinalarıda kullanabiliyorum.
E-posta: isakoleoglu@msn.com
Telefon: 0538 714 77 33
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye: Photoshop - İleri seviyede iyi
Illustratır - İyi
Freehand - İyi
Corel draw - İyi
Fotoğrafcılık tecrübem bulunmaktadır.
İş deneyimi ve içeriği: 2.5 senelik grafik tasarım tecrübem bulunmaktadır. Ürün tasarım-üretim konusunda bir e-ticaret firmasında grafiker olarak 2 sene boyunca çalışdım. Fotografcılık,web arayüz gibi tecrübelerimde bulunmaktadır.web tasarım konusundada egitim alıyorum(xml,html,flash,dreamweaver).İstanbul Esenlerde ikamet ediyorum.24 yaşındayım
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: hediyedenizi web arayüz olarak çalışmalarımdandır.
rotatörler-mailing çalışmaları + kişiye özel ürünlerde tasarımların büyük kısmı bana aittir.
İşle ilgili açıklama: matbaa deneyimim yokdur ancak kurumsal kimlik çalışmaları yapabiliyorum. Lazer makinası-sıcak baskı makinası-nakış makinası gibi çeşitli makinalarıda kullanabiliyorum.
E-posta: isakoleoglu@msn.com
Telefon: 0538 714 77 33