Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İşyeri Arkadaşlarım İçin Yaptığım Kartvizit Çalışması

Berkay92

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım işyerindeki arkadaşlarım için yaptığım kartvizit tasarımını sizlerle paylaşmak istedim. İyi ya da kötü öneri veya eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler.

zi0R7.jpg

Son düzenleme:

yazarcizer

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sol taraftaki renkli dörtgenler; hem lüzumsuz, hem logoyla kurmaya çalıştıkları ilişki anlamsız olmakla birlikte, aslî öğe olan logoyu ezerek etkisini de tolere etmişler açıkçası. Hattâ oklu dikey gri şerit de öyle.

Burada logoyla alakalı problemlere girmeyeceğim ama kartvizit tasarımıyla da ilgili olan tipografik aksaklığa da değinmeden olmaz: Öncelikle yazılım & bilgisayar ifadesi logoya çok yakın ve sıkışık görünüyor, yani rahatlatılmalıydı.

Öte yandan, eğer bir logo minüskül ise, ikincil/talî/destekleyici ifadeler için MAJİSKÜL tercih edilmelidir ki; yekpare şerit etkisini sağlayarak hemen üstündeki harflerle arasında dengesiz ve rahatsız edici boşluklar oluşmasına neden olmasın. Yani en azından logoya yakın olması gerekiyorsa.

8c287bac8654493aae03a6587e8b65cd.png

fd2a3d07c56d7b69c248dd45861b927e.png

bc28597a6a4a98dc643d825eb48db507.png

bb7ad13abd19ac0f067f958c0c54c912.png

Bkz: Pratik Tipografi Notları

Son düzenleme:

Berkay92

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu ben yapmadım sadece kartvizit tasarımını göstermek istemiştim. Fakat logo için yorumları dikkate alacağım. Yorumlar için teşekkürler.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Oldukça hoş duruyor bence. Sadece oklar olsa daha farklı olurdu. Kareler biraz kalabalıklaştırmış. Elinize sağlık. :)

Kgiritli

🌱Yeni Üye🌱
bencede hos olmus elıne saglık ama ılk yorumu dıkkate al bencede

resrab

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım işyerindeki arkadaşlarım için yaptığım kartvizit tasarımını sizlerle paylaşmak istedim. İyi ya da kötü öneri veya eleştirileriniz için şimdiden teşekkürler.

zi0R7.jpg

Merhaba, tasarımı bu şekilde 3 boyutlu olarak hangi programda yaptınız?
Hazır olarak bulabileceğim bir yer var mı, bende bir tek photoshop yüklü.
Teşekkürler