Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

İyi Şirkete İyi Grafiker (İst.Avr - Bilgi + Portfolyo)

FMMD

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fmmd.net
Merhaba. İstanbul Avrupa yakası bahçelievlerde ikamet ediyorum. Tam zamanlı iş arıyorum.

Bildiğim programlar ve dereceleri aşağıdaki tabloda mevcut.

Reklam ve web arayüzlerinden çok çok daha basit olan kurumsal kimlik yada dizgi gibi işler konusunda portfolyo ekleme gereği hissetmiyorum.

Matbaa sürecine hakimimdir her işi ilk adımından baskısına kadar takip edebilirim. Ayrıca dijital baskı merkezlerinin çalışma sistemini de bilirim. Mac yada PC ayırt etmem ama tercihim her zaman PC'dir.

4 yıl medyada 2 yıl eğitim sektöründe birçok projede bulundum. Masaüstü yayıncılık alanında da her bilgiye sahibim. Ayrıca web tasarım bilgisine sahibim. Php ve mysql pop3 smtp aphache sistemlerine yabancı değilim. Arayüzleri sorunsuz slice ve divler ile projeye geçirebilirim. Ancak ben bir web programcı değilim. Acemi bir web tasarımcıdan ötede gerçekten profesyonel birinden gerideyim fakat basit tasarımlar oluşturmam.

Ayrıca ileri düzeyde pc ve pc donanım bilgisine sahibim.

Çalışacağım şirketin her bakımdan düzenli olmasını beklerim. Özellikle mesai saatleri konusunda robot olmamı lütfen beklemeyiniz. Özellikle bizim piyasamızda grafikerden mucize yaratması beklendiği için sadece performansın karşılığını ödeyen şirketler ile ilgileniyorum.

Bunlar tamam ise benden ne istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Başlıktada yazdığım gibi iyi şirkete iyi grafiker.

Ücret beklentim 3 haneli rakamların üstündedir.

Maaş + SGK + Yemek + Yol

Saygılarımla.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

İlanları veya sayfamızdan da takip edebilirsiniz.

Öneri Siteler:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

Logo Sitesi:
Her grafik tasarımcının işine yarayabilecek logoları bulabileceğiniz ya da elinizde bulunan logoları yükleyerek daha sonra da kolaylıkla erişebileceğiniz site Logomuz.com

FMMD

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fmmd.net
portfolyo adresi yazmıştım fakat volkan bey uygun görmemiş olsa gerek ki o bölümü silmiş
online portfolyo için web sitemin adresini profilimden alabilirsiniz

FMMD

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.fmmd.net
GRAFİKER'DEN DAHA FAZLASI MI LAZIM? (İstanbul-Avp) Portfolyoya Bakın

Merhaba, 1983 doğumluyum. İstanbul Avrupa yakası bahçelievlerde ikamet ediyorum. Tam zamanlı iş arıyorum.

Anadolu Üniversitesi uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.

Pc yada Mac OS ayırt etmeden her ikisinde de çalışabilirim ama tercih etmek gerekirse genel kanının aksine ben PC'lerin her zaman daha seri ve daha iyi olduğunu düşünüyorum

Bildiğim Programlar (Az - Orta - İyi)

Adobe Photoshop (İyi)
Adobe Illustrator (İyi)
Adobe Flash (Az)
Adobe Dreamweaver (Orta)
Adobe InDesign (Az)
Adobe After Effect (Az)
Adobe Fireworks (Az)
Macromedia Freehand (İyi)
Corel Draw (İyi)
QuarkXPress (İyi)
Canapus Edius (Orta)
Sony Vegas (Az)
Microsoft Office (İyi)

5 yılı aşkın süre medyada görev yaptım. 2 yıl matbaa ve birkaç aylıkta dijital baskı merkezi tecrübesine sahibim.

Birçok dergi, gazete, insort, kitap ve her türlü reklam çalışmasında bulundum. Dolayısıyla hem matbaa hem reklam hem de medya sektörünün gereklerini bilirim. Grafik tasarımın yanında programlama yapamasam bile web tasarım yapabilirim.

Ayrıca ortalama düzeyde profesyonel fotoğraf makinesi kullanabiliyorum. Kısaca portfolyom aşağıda. Tabiki tamamı değil. Dileyene daha fazla örnek gösterebilirim.

Grafik Tasarımlarımdan Bazıları

Web Sitesi Arayüzlerimden Bazıları

Çektiğim Fotoğraflardan Bazıları

Not: Hiç kimse bu resimlerden herhangi birinin çalıntı olduğunu söyleme cürretinde bulunmasın şahsen benim objektifimdendir.

Ayrıca tüm bunların dışında ileri düzeyde pc bilgisine sahibim teknik ve network dahil.

Ajans, matbaa, medya hangi sektör olursa olsun ben beklentilerini karşılayacak bilgi ve beceriye fazlasıyla sahibim.

Ancak çalışacağım şirketinde düzenli, seviyeli, temiz olmasını bekliyorum.

Birde çok rica ediyorum komik komik rakamlar teklif edecek firmalar benimle çalışmayı düşünmesinler hem sizin hem de benim zamanımı boşa harcamayın.

Saygılarımla.