Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
izmir - bucadaki reklam firmamıza profesyonel grafiker
Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.
Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:
Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.
Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.
İş arayanlar için örnek:
— Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama:
İşverenler için örnek:
— Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
ya size ulaşabilmemiz için iletişim bilgisi yokmu eger görüşmek isterseniz cojxas@my kendim reklamcıda çalışan grafikerim ileri düzeyde proğramlar kulanabiliyorum izmir olması ilgimi çekti
İlanınızla ilgilenmekteyim, işimde en iyisiyimdir. Arzu ederseniz Prn_mrt.ozkara@hotmail.com irtibata geçebilirsiniz. QarkExpress (İyi derecede) Tüm sürümleri Corel Draw ( İyi Derecede ) Photoshop ( İyi Derecede ) Tüm sürümleri ıllustrator ( iyi Derecede )
İzmir piyasasına hâlihazırda periyodik olarak haftalık 4 gazete (Büyüteç, Egepress, Ritüelden Sanata Tiyatro, İlans, Yurdum Anadolu), aylık 3 dergi (Tarım Gözlem, AquaLIFE, Taş Rehberi) ve 3-4 kobinin ajans işlerini freelance olarak yürütmekteyim. İleri derecede QuarkXPress, Adobe Photoshop, CorelDraw kullanıcısıyım. Ayrıca bir sanat merkezinde fotoğraf kursu vermekteyim. "TAM ZAMANLI" çalışma konusunda ısrarcı değilseniz görüşebiliriz...