Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

JÖH. (özel harekat taburu EFELER)

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yapmam biraz uzun zaman aldıı ama yaptııgıım ilk logo denemesi.
çalıışşmada özellikler eller de ve yuzde hatalarım var şşimdilik elimden bu geldi ama hatalarımıı düzelte bilecek arkadaşlar varsa çalıışşmanıın .cdr sini göndere bilirim yorumlarıınıız için şşimdiden teşşekkürler
efelernuriirl2.jpg

Benzer konular

Everlost

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
"Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır.Sade, kolay anlaşılır, hatırlanması kolay, mümkün olduğunca az sayıda renkten oluşmalıdır. Her çeşit baskı ve kesim tekniği ile sorunsuz kullanılabilir olmalıdır..."
Alıntıdır..

Bence bu kadar kasmaya gerek yok daha basit bi çalışma hazırlayabilirsiniz...

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
"Logo, bir ürünün, firmanın ya da hizmetin isminin, harf ve resimsel öğeler kullanılarak sembolleştirilmesidir. Amblemden farklı olarak ayırt edici özellikler yanında firmanın ismini de yansıtır.Sade, kolay anlaşılır, hatırlanması kolay, mümkün olduğunca az sayıda renkten oluşmalıdır. Her çeşit baskı ve kesim tekniği ile sorunsuz kullanılabilir olmalıdır..."
Alıntıdır..

Bence bu kadar kasmaya gerek yok daha basit bi çalışma hazırlayabilirsiniz...

baskıı yönünden hiç düşşünmemişştim :sweating:
amatörce çalıışşmalar yapıyorum. ben daha çok görselligi göz önüne almıştım. bu çalıışşmayıı serbest çalıışşmalar başşlııgıı altıında yayıınlamam gerekiyordu galiba:sadsmile:

Rüzgar ALPASLAN

🏆Pro Tasarımcı🏆
evet bu çalışmanın baskıyla ilgili sorunu olabilir ama bunu bi logo olarak değilde bi çizim yanı serbest çalısma olarak değerlendirmek isterim bu sekilde baktığımda genel itibariyle iyi hatalar yokmu var tabi alttaki kayanın daha detaylı çalışılması gerekirdi ve efenin govdesinde gri boyamayla golge oluşturmussunuz bunu daha aza indirebilirseniz bu hem golge aynı zamanda uzerinde bulunan kıyafete kırışıklık gibi dahada gerçekci bir çizim olurdu silahın üztündeki bayrak fikrinide sevdim güzel emeğine sağlık

noyfa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Rüzgar ALPASLAN' a ve Gökhan TEKİN' e ( ADMİN) yardıımlarıınıız ve yorumlarıınıız için teşşekkürler.