Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kalıplardaki Boşluk Sorunu ! ! !

71_ilo_71

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Akradaşlar...

Benim Şöyle Bir Sorunum Var ; Photoshop CS4 Kullanıyorum. Siteden Bi Kaç Resim Yani Çerçeve Kalıbı İndirdim. Bu Kalıpların Ortası Bembeyaz Boşluk Olması Gerekirken Ortaları Aynı Satranç Tahtasının Yüzü Gibi Benek Benek Bu Sorunu Veya Düzeltmeyi Nasıl Çözebilirim ? ? ?​

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Dostum aslında o lanlarda hiç pixel bulunmadığı için öyle gözüküyor.O benek benek dediğin alanlar Photoshop un varsayılan en alt katmanıdır.File >> New penceresinden Transparent bir belge açarsan sayfa yine o şekilde açılır.Bir sorun değil dert etme..

Eğer bir nesneyi o alana yerleştirmek istiyorsan nesnenin katmanını kalıp olan fotoğraf katmanının altına koyman yeterli olacaktır.

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
avatarına bakılırsa bu soruya cevap vermesi gereken en uygun kişi cevaplamış ;)
Teşekkürler Ali Emre

71_ilo_71

🌱Yeni Üye🌱
Dostum aslında o lanlarda hiç pixel bulunmadığı için öyle gözüküyor.O benek benek dediğin alanlar Photoshop un varsayılan en alt katmanıdır.File >> New penceresinden Transparent bir belge açarsan sayfa yine o şekilde açılır.Bir sorun değil dert etme..

Eğer bir nesneyi o alana yerleştirmek istiyorsan nesnenin katmanını kalıp olan fotoğraf katmanının altına koyman yeterli olacaktır.

peki o katmanı nasıl silerim. katmanın bulundugu yeri bembeyaz yapmak ve yazı yazmak istiyorum. yazı yazdıgımda katmanlar yine görüküyor. o alanları nasıl beyaz yaparım ???

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
yeni bir layer aç beyazla doldur. Var olan layerıda üste al.