Evet akradaslar buda kendima hazirladigim bir logo!! Soyismim KAN oldugundan K.A.N design koydum.
K kandesign 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Ara 2008 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 3 Ara 2008 #1 Evet akradaslar buda kendima hazirladigim bir logo!! Soyismim KAN oldugundan K.A.N design koydum. Moderatör tarafında düzenlendi: 4 Ara 2008
burcuozenxx 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 7 Haz 2008 Mesajlar 977 Tepkime puanı 16 3 Ara 2008 #2 Yalnış anlamadıysam bi ajans logo ve ajans için çok çok basit bi çalışma arkadaşım.
ofluvahdet ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 19 Kas 2008 Mesajlar 110 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.cyber-warrior.org 4 Ara 2008 #3 Basit ama güzel olmuş yine.Ama gradient kullanmışsın önceden bnde kullanıyodum sağolsun abilerm ve abllarım uyardılar beni..
Basit ama güzel olmuş yine.Ama gradient kullanmışsın önceden bnde kullanıyodum sağolsun abilerm ve abllarım uyardılar beni..
coni 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 4 Ara 2008 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 5 Ara 2008 #4 Güzel ama biraz ayrık gibi olmuş biraz daha yakınlaştır birbirine fontları... Güzel çalışma devam et çalışmalrına güzel şeyler çıkacak.
Güzel ama biraz ayrık gibi olmuş biraz daha yakınlaştır birbirine fontları... Güzel çalışma devam et çalışmalrına güzel şeyler çıkacak.