Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

karakalem çalışmalarım

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Daha önce uzun aradan sonra amatörce çalıştığım iki resmi görmüştünüz arkadaşlar. Biri çöpe gitti gökhan bey tarafından.:) Ders almaya başladım deliler gibi çiziyorum ve çizdikçe keyif alıyorum. Gece uykudan kalkıp çizmeye başladım. Öğrenecek çok şey var biliyorum. Birkaç çalışmamı paylaşmak istedim. Olumlu olumsuz yorumlarınızı rica ederim.
Saygılar.

Benzer konular

mert yavaşça

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle eline sağlık. Güzel çalışmalar. geçmişini bilmiyorum, ancak azim ve hırsla desen çalışmaları yaptığın belli. Sana ufak bir eleştrim olacak o da şu, taramaların bazı yerlerinde kalemin kontrolünü kaybettiğini gözlemledim. Örnek vermek gerekirse en alttaki göz çalışmasının sol tarafındaki aşağıya doğru giden tarama çizgileri yapmış olduğun desenin ciddiyetini azaltmış. Son derece düzenli ve titiz çalışmalarına biraz uygunsuz kaçmış. Aynı sorun üstteki diğer çalışmalarında da mevcut. Bu çizgileri daha kontrollü yapmaya gayret gösterirsen daha başarılı sonuçlar alacağına eminim.
Çalışmalarında başarılar kolay gelsin.

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok teşekkürler mert. Daha bir ay bile olmadı profesyonel yardım almaya başlayalı. Ama benim için resim yapmak hep vardı hayatımda. Aramıza çocuklarım girdi sadece :). Onları şekillendirdim uzun bir ara. Eleştirilerini dikkate alacağım tekrar teşekkürler.
Yardımları için Oktay Şener hocama binlerce teşekkür...

gülsemen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaklaşık 1 haftadır grafikerler.net'e giremedim.
Neden çalışmalarıma yorum alamadığımı meraketmedim desem yalan olur.
İyi yada kötü yorumlar bundan sonraki çalışmalarıma ışık tutacak.
Bu nedenle benim için önemli. Teşekkürler.