Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakalem

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
fsdrv.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
orantı ve gölgelemede sıkıntı var birazcık ama çalışmaya devam edin bir müddet sonra aşarsınız .

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
İlk dikkatimi çeken şey ayaklar oldu Hilalcim..Sağ ayak diğer ayağa göre hem şekilsiz hem küçük hem de çocuk ayağı gibi kalmış..Diğer ayaksa gerçekten büyük.özellikle topuk! şişmiş mi o ayak nedir ? :D Bu oranlara özellikle dikkat et canım ;)

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk dikkatimi çeken şey ayaklar oldu Hilalcim..Sağ ayak diğer ayağa göre hem şekilsiz hem küçük hem de çocuk ayağı gibi kalmış..Diğer ayaksa gerçekten büyük.özellikle topuk! şişmiş mi o ayak nedir ? :D Bu oranlara özellikle dikkat et canım ;)

Bende farkettim ama düzeltmedim :)) aslında bunu tarama çalışmak için yaptım modeli öylesine çizdim :) ama taramada olmadı :))

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eller çok küçük,kollar uzun kısaca orantısız sanırım çizmeden önce orantı için taslak çizmiyorsun???gölgelendirme ve ışık açısıda tutmuyor :) biraz anatomi biraz fizik bilgisiyle bu işi kıvırabilirsin kalemin güçlü duyguların saf olsun...

hacikaya

🌱Yeni Üye🌱
hilal adamın suratı yine dagılmış. sankı adamın agzını burnunu kırmışlar gibi bir hassas dudak kısmı :D

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Biraz sıkıntılı bir çizim olmuş oran orantı hususunda özellikle.. Farklı açılardan anatomi çizimleri çalışarak daha başarılı olacağınıza inanıyorum emeğinize sağlık..

lisiaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
okadar zor bir çizimki bozukluk olması sorun değil el ve ayak çizmek sıkıntılı bir iş ve bunu çoğu kişi başaramaz eminim elin alıştıkça hiç sıkıntı yaşamazsın ellerine sağlık bence başarıllı olmuş.

hilal--

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okadar zor bir çizimki bozukluk olması sorun değil el ve ayak çizmek sıkıntılı bir iş ve bunu çoğu kişi başaramaz eminim elin alıştıkça hiç sıkıntı yaşamazsın ellerine sağlık bence başarıllı olmuş.

teşekkür ederim :)