Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karakter Sorunu

ismaild

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar herkese iyigünler dileyerek sorumu sormak istiyorum forumda aradım fakat bulamdım benim sorunum coreli yeni yükledim daha önceki yaptığım işlerden birini çağırdığım da Arial fontunun yazıyı daha doğrusu(İÜĞŞÇÖ) harflerini rusça olarak yazdığını gördüm fakat düzeltemiyorum fontları sistemden silip yeniden yükledim Klavye ayarlarına baktım herşey nrmal görünüyor bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevineceğim

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu hatayı önceden hazırladığınız dosyada kullandığınız fontların sistemden silinmesi ve dosyayı aç-import edince fontu bulamaması dolayı olmayan fontu başka bir fontla değiştirmesi sebebiyle olur. Fontları değiştirmeden önce .... fontu yerine ..... fontu olarak açılsın mı? diye bir uyarı notu gelir...
1. seçenek sizde Arial fontu yok 2. seçenek Arial Türkçe karakter destekli değil 3. Seçenek font Arial değil siz yanlış hatırlıyorsunuz...
Bu ihitamaller haricinde bir durum oluşuyorsa sistemde veya programda normal olmayan bir şeyler var demektir ki kaldırım tekrar kurun veya format atın başka çaresi yok ...

ismaild

🌱Yeni Üye🌱
Cevabınız için teşekkür ederim Arial fontu var 2. arial fontu Türkçe karakterli ki font navigatörde baktığım zaman türkçe karakterleri gösteriyor ayrıca kullandığım diğer bilgisayardan çektim neyse hata düzeldi tekrar sildim sistemdeki yazıları da yenisiyel değiştirdim bilgisayarımı kapatıp açınca düzeldi sıkıntı kalmadı

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arial'ın çok fazla çeşidi var o fonta dikkat et gerekirse bir yere yedeğini al bende de Arial Black hata veriyor önceki kullandıklarımın adı Arial Black Türkçe'gibi bir adı varmış şimdiki de Türkçe ama her açtığımda hata mesajı veriyor ...