Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Karvizit ve logo çalışması

yirmibir

🌱Yeni Üye🌱
Denizcilik firmasına logo ve kartvizit çalışması

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Aynen öyle yap. Hiç bir çekicilik göremedim ve isimi tek satır yazmayı tercih edin ki Hüseyin Uğur/Genel Müdür gibi kartvizitlerde oldukça alışkın olduğumuz durum üstte isim allta ünvan bu durumda Hüseyin Uğur / Nalcı (nal yapan kimse) kimse anlaşılıyor. Arka sayfaki yazıları daha küçükpunolarla ve soldan bloklu yazmayı deneyin. Kolay gelsin ...

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Logoda renk ve yazılarda biraz değişiklik yapıldıktan sonra kullanılabilir ama kartvizit tasarımı silbaştan yapılmalı kanaatindeyim ben de.

gulizkdd

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Logoda birkaç değişiklikten sonra güzel bence. Fakat kartvizit hiç olmamış font uymamış birde çok nasıl derler yavan sanırım. Emeğine sağlık

gelbundrot

🌱Yeni Üye🌱
Adreslerin etrafina kontur atma bence. Kücük yazilarda okunurluk kayboluyor.

BG Gocmen TR

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
O dalgalar logo 1,5x1,5 cm. küçültüldüğünde ne hale gelir bir fikrin var mı? çok fazla ayrıntılı. Kartvizit ise tam tersi çok fazla boş...

reklamra

🏅Acemi Tasarımcı🏅
üstadlarıma katılıyorum tasarımcılık ve ilgi çekicilikten yoksun bence kartvizit firmanın kimliğidir kimlikte güven vermesi gerekir güven vermiyor.

5million

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
biri bana bu kartı ''buyur bu benim kartım'' diyerek uzatsa oradan koşarak uzaklaşırım.
hemde çırılçıplak:D

yirmibir

🌱Yeni Üye🌱
biri bana bu kartı ''buyur bu benim kartım'' diyerek uzatsa oradan koşarak uzaklaşırım.
hemde çırılçıplak:D

müşteride kaçtı zaten ama çıplak değildi :p Yorumlar için teşekkür ediyorum.Sadece deneme için koyuduğum bir çalışmaydı daha iyilerini yapabilirsem koyucam : :))

yunusyosma

🏅Acemi Tasarımcı🏅
21 çalışma daha yapman lazım heralde kıvamı tutturmak için :D yazıların etrafındaki çizgileri unut gitsin , logoya bir kaç dokunuş, tasarım olarak da bir kaç değişiklik ve font kullanımını da değiştirirseeekkk . eumm galiba musteriye ; "peçeteye yaz öyle ver numaranı" desek daha iyi olacak :D