Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kaya Emlak

ofluvahdet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.cyber-warrior.org
Fazla zaman ayıramadım bnn içinde fazla düşünme sürem olmadı bende ortaya bu logoyu çıkarttım.

5569.jpg

Benzer konular

versus

🌱Yeni Üye🌱
renkler hakkında biraz daha düşün pek uyumlu durmyolar

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok ama çok basit biraz daha uğraş derim birde emlak diye illa ew figürü kullanmana gerek yok bence başarılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ne bu logomuu pehhhhhhh :)

Nesi pehhh? açıklamanızı yapsaydınızda arkadaşımız ona göre eksiklerini görseydi!!!

Ayrıca sevsevil arkadaşım uslüplara dikkat etsek. Kaka dediğiniz olay bi çalışma üzerine yapılan yorum siz mikrobiyoloji dalıyla çok uğraşıyorsunuz sanırım herhalde baytarsınız.

Son düzenleme:

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
renk konusunda katılıyorum oldukça soluk ve uyumsuz duruyor kaya emlek yazısı varken bide K E başharflerini kullanmana gerek yoktu sadeleştirmen bakımından söylüyorum kullandığın evde oldukça kaba resim yapar gibi olmuş logolar daha çizgisel olmalı ve sade.. olmamış dmek yerine işi tamamen değiştirecek öneriler verdim kendimce bu da doğru değil gerçi ama diğer çalışmalarında rehber olur belki:))) eline sağlık

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
ne bu logomuu pehhhhhhh :)

- ' ne bu yorum muuu pehhhhhhh :) '

Bu yorumu yapıp bide gülümsemek ne güzel birşey . Ha gerçekten ne olduğunu anlamadıysan giriş sayfasında logo zaten yazıyor.

Çalışmayla oynaman gerekiyor bence. Emlak sektöründe çatı çok demode oldu diyebilirim :) yazı karekterin cok basitolmuş. onuda büyünleştirmen birşey ifade etmemiş. Üzerine git düzeltebileceğine inanıyorum.

Kolay gelsin.

dOLunAy`

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlarımızı eleştirelim ama çalişmalarını küçümsemeyelim. Çünkü o arkadaşımızın hayal gücü bizimkinden kuvvetli olabilir sadece bunu keşfetmesi gerekir. Geliştir kendini kardşim başarılar.

lodOs

🌱Yeni Üye🌱
Bu logo kendini geliştirmek için yaptığın bi çalışmaysa eğer , çok daha fazla ve özenli çalışman gerekiyor arkadaşım bence.
Eğer Kaya Emlak için hazırladığın bi çalışma ise bu vaktim azdı bu çıktı ortaya gibi bi yorum yanlış bence. Bu bir iş ise böyle bi mazeret olamaz, öncelikle işe saygı esastır.

ByELİTE

🌟Usta Tasarımcı🌟
logo biraz basit kalmış üzrinden azda olsa çalışman gerek renkler felanda uymuyo bence

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Renler, yazı karakteri ve simetrik açıları biraz daha düşün bence. İyi çalışmalar.