işyerim için yeni logo hazırlamıştım, sonrasında kartviziti de yenilemek istedim. .
srijyan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 10 Şub 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.ridvanpansiyon.com 1 Ocak 2010 #1 işyerim için yeni logo hazırlamıştım, sonrasında kartviziti de yenilemek istedim. .
pcfaresi 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 659 Tepkime puanı 11 Web sitesi yeniguc.com 1 Ocak 2010 #2 Çalışmanız dizgi-tasarım bakımından sıradan olmuş sitedeki kartvizit örneklerini incelerseniz sizew yardımı olucaktır.
Çalışmanız dizgi-tasarım bakımından sıradan olmuş sitedeki kartvizit örneklerini incelerseniz sizew yardımı olucaktır.
s_tuba 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 27 Tem 2009 Mesajlar 64 Tepkime puanı 1 8 Ocak 2010 #3 efecktler güzel olmuş ama bana göre logonun ön tarafda zeminde kalması hoş olmamış. arka yüzde olabilir ama ön tarafın biraz daha toparlanması lazım
efecktler güzel olmuş ama bana göre logonun ön tarafda zeminde kalması hoş olmamış. arka yüzde olabilir ama ön tarafın biraz daha toparlanması lazım
A asil_52 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 9 Ocak 2010 Mesajlar 35 Tepkime puanı 0 9 Ocak 2010 #4 ben ce güzel bi tasarım da yazılar hiç okunmuyo. yazıların dış çizgi rengi değiştirilirse daha okunaklı olabilir.
ben ce güzel bi tasarım da yazılar hiç okunmuyo. yazıların dış çizgi rengi değiştirilirse daha okunaklı olabilir.