Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanılacağı alana göre yapılması gereken yorumlar değişir. Bu logoyu nerde kullanmayı hedefliyorsunuz? Ve üsteki arkadaşa sorarım, nerde kullanılacağı belli olmayan bir logo nasıl güzel bulunur?
Bir isim soyad başharf çalışması yapılmış.sade guzel bır calısma yansıma ve renk tonları fakat hangı alanda kullanılacagı onemlı.Grafık tasarım ıcın yesıl bıraz uzak bıraz daha cıyan,siyah ve mavi metalık tonları daha hoş durabılırdı.
boyutta biraz sıkıntı var sanki. perspektifini kontrol et derim. birde duvara yapışmış sanki arkadaki ordan kurtarırsan daha ii olur bence iyi çalışmalar
bu logo sadece sitenin hoş biyerinde yer alcak asıl logo vektörel ve daha sade bu logoyu sadece boş vaktimi değerlendirmek için yaptım.Kendime görede 2 Boyut kazandırmaya çalıştım
Kullanılacağı alana göre yapılması gereken yorumlar değişir. Bu logoyu nerde kullanmayı hedefliyorsunuz? Ve üsteki arkadaşa sorarım, nerde kullanılacağı belli olmayan bir logo nasıl güzel bulunur?
bence biraz fazla ön yargılı yaklaşmışsın zaten arkadaş kendim için demiş yani genel alanda kullanılacak bir logo yani arkadaş şunu demek istiyor" bir bakın gözünüze nasıl görünüyor?"
logoya gelince ben olsaydım hazır fontun üzerinden çalışmazdımda fontu corelde düzenlemeyi denerdim belki daha şık olurdu