grantgrafik
🌱Yeni Üye🌱
yorumlarınızı bekliyorum.
logo
kartvizit
logo

kartvizit

Son düzenleme:
Biraz logo ve kartvizit örneklerini incelemelisiniz.Kartvizitte logo o kadar geri planda kalmamalı ya da şöyle söyleyeyim:Kartvizitte logo'den daha ön planda bir şekil kullanmanın bir anlamı yok.Birde kartvizitte siyah kullanıyorsanız yanında kullanacağınız rengi çok iyi seçmlisin.Emeğinize sağlık.
yaa altı ustu bi olmamış bi kartvizit . nalet olsun yayınlamaz olaydım....
oraya yaptığımız işleri yazdım geçen başka bi arkadaşta aynısını yapmış hoşuma gitti.
buyuk şirketlerle çalışmıyorum. free takılıyorum. bununda ne yaptığımın halk gozunde anlaşılması konusunda bana yardımcı olacağını duşundum
ayrıca yorumlar sert ve ekşi.
orjinalitesi yok, klasik yorumlar.
oraya yaptığımız işleri yazdım geçen başka bi arkadaşta aynısını yapmış hoşuma gitti.
buyuk şirketlerle çalışmıyorum. free takılıyorum. bununda ne yaptığımın halk gozunde anlaşılması konusunda bana yardımcı olacağını duşundum
kartvizit hiç hoşuma gitmedi kusura bakma
seruvenist, abicim öncelikle sen bundan sonra kimseye yorum yapma, kimin için bi yorum yapsan tepki aliyorsun, ya da boşver " oooo çok güzel olmuş " de geçbu arkadaşları anlamak çok zor, niye özeleştiriyi kabul etmezsiniz, herşey iyi hoş olacak diye bir kaide yok ki, arkadaşlarımız ne güzel hatalarımızı yüzümüze söylüyorlar.. mutlu olacağiniz yerde gocunup sertleşiyorsunuz..
bak dalgana iyi güneşlen![]()