Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendine Güvenen Arkadaşlar Buyrun Güçlerimizi Birleştirelim - İstanbul

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendine Güvenen Arkadaşlar Buyrun Güçlerimizi Birleştirelim

Program/Seviye: İstediğiniz ve dilediğiniz programı kullanabilirsiniz.

LÜTFEN AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Merhaba arkadaşlar bende 10-12 yıldır matba sektöründe çalışan bir grafikerim ve bir süredir freelance olarak kendime çalışıyorum.

Neden bir firmada çalışmıyorsun diye sorucak olursanız artık firma yetkilisi sahibinle abuk subuk müşterilerle uğraşmaktan maaşımı doğru düzgün alamamaktan düzgün bir maaş alsanda gece gündüz çalışsanda sonuçta patron kısmının memnuniyetsizliğindenn yoruldum ve kendime çalışmaya kendi müşterime kendim hizmet vermeye başladım gerçi biraz zor oluyor ama yinede başarabiliyorum kısacası kendine güvenen grafiker yada öğrenme isteği olan arkadaşlara sesleniyorum gelin beraber çalışalım ve birlikte kazanalım bazılarına hadi be bizim üstümüzden paramı kazanıcan gibi bir düşünce oluşabilir ama öyle bir düşüncem yok gerçi kurulu bir firmamda yok ama hazırda kurulu iki mekanım var istediğim yerde gidip işlerimi oralardan yapabiliyorum neden evden yapmıyorsun sorusu olacaktır onada cevabım evden istediğiniz kadar çalışın belli bir yere kadar oluyor ben bir yola girdim arkadaşlar isteyen kendine güvenen buyursun gelsin kapımız açık...

İsteyen telden ulaşabilir yada msn den ekleyebilir ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz. Herkese başarılar hayırlı işler

E-posta: serkan@elmagrafiktasarim.com

Telefon: 0506 684 00 77

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

salieris

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba messenger 'dan ekledim. kabul eder misin

pain_decide

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mrb :) ilanınzla ılgılenıyorm serkan bey:)

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düzeltme

[sıze="3"]kendine güvenen arkadaşlar buyrun güçlerimizi birleştirelim [/sıze]

program/seviye: istediğiniz ve dilediğiniz programı kullanabilirsiniz.

Lütfen açıklamayı okuyunuz.

çalışma şartları: tam zamanlı (full time)

askerlik durumu: önemli değil

medeni hali: önemli değil

işle ilgili açıklama: merhaba arkadaşlar bende 10-12 yıldır matba sektöründe çalışan bir grafikerim ve bir süredir freelance olarak kendime çalışıyorum.

Neden bir firmada çalışmıyorsun diye sorucak olursanız artık firma yetkilisi sahibinle abuk subuk müşterilerle uğraşmaktan maaşımı doğru düzgün alamamaktan düzgün bir maaş alsanda gece gündüz çalışsanda sonuçta patron kısmının memnuniyetsizliğindenn yoruldum ve kendime çalışmaya kendi müşterime kendim hizmet vermeye başladım gerçi biraz zor oluyor ama yinede başarabiliyorum kısacası kendine güvenen grafiker yada öğrenme isteği olan arkadaşlara sesleniyorum gelin beraber çalışalım ve birlikte kazanalım bazılarına hadi be bizim üstümüzden paramı kazanıcan gibi bir düşünce oluşabilir ama öyle bir düşüncem yok gerçi kurulu bir firmamda yok ama hazırda kurulu iki mekanım var istediğim yerde gidip işlerimi oralardan yapabiliyorum neden evden yapmıyorsun sorusu olacaktır onada cevabım evden istediğiniz kadar çalışın belli bir yere kadar oluyor ben bir yola girdim arkadaşlar isteyen kendine güvenen buyursun gelsin kapımız açık...

Isteyen telden ulaşabilir yada msn den ekleyebilir ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz. Herkese başarılar hayırlı işler

e-posta: serkan@elmagrafiktasarim.com

telefon: 0506 684 00 77

arkadaşlar sanırım konuyu yanlış anlattım kusura bakmayın
ben eleman aramıyorum gerektiğinde iş paylaşımı yaptığım arkadaşlarım var

ben benim gibi freelance çalışan arkadaşlarla ortak iş yapmak istiyorum nasıl diyceksiniz

örnek home ofis çalışmak eminimki sizede zor geliyordur sonuçta müşteri her zaman bir mekanın olması tercihindedir.

Bu nedenle freelance çalışan arkadaşlarla ortak bir ofis oluşturup herkes kendine çalışsın ve herkes kendi işinin patronu olsun demek istemiştim..

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
bu sitedeki ilanlara kanmayın değerli meslekdaş kardeşlerim bu tip siteleri yapanlar sadece yeni grafiker arkadaşları paralı üye yapmaya yönelik yeni grafiker arkadaşların ihtiyaçları doğrultusunda piyasayadanda iş bulurmuş gibi yapıp ihtiyaçları doğrultusunda önce gelen müracaatları kendileri değerlendiriyor arta kalanları siteye üye yaptıkları grafikerlerin önüne atıyorlar kendilerini uyanık zanneden bu tipler diyebilirlerki rakip sitenin adamısın
ismim ayhan sivridağ telefonum ******** hiç bir sitenin adamı değilim insanları dolandıranlara karşıyım 33 yıllık grafikerlik hayatım var 1983 marmara ünv güzel sanatlar akademisi grafik bl. mezunuyum böyle site kurup meslekdaşlarımın dolandırılmasına karşıyım bu bir forum sitesi değil çıkar sitesidir.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
bu sitedeki ilanlara kanmayın değerli meslekdaş kardeşlerim bu tip siteleri yapanlar sadece yeni grafiker arkadaşları paralı üye yapmaya yönelik yeni grafiker arkadaşların ihtiyaçları doğrultusunda piyasayadanda iş bulurmuş gibi yapıp ihtiyaçları doğrultusunda önce gelen müracaatları kendileri değerlendiriyor arta kalanları siteye üye yaptıkları grafikerlerin önüne atıyorlar kendilerini uyanık zanneden bu tipler diyebilirlerki rakip sitenin adamısın
ismim ayhan sivridağ telefonum 0212 536 74 24 - 0536 372 27 62 hiç bir sitenin adamı değilim insanları dolandıranlara karşıyım 33 yıllık grafikerlik hayatım var 1983 marmara ünv güzel sanatlar akademisi grafik bl. mezunuyum böyle site kurup meslekdaşlarımın dolandırılmasına karşıyım bu bir forum sitesi değil çıkar sitesidir.

Merhabalar beyefendi; kesinlikle hiçbir söylediğim saygısızlık olarak algılanmasın zira yaşınız benden epeyce fazla...
Şimdi demişsinizki 'bu sitedeki ilanlara ( özellikle iş ilanlarını kastettiniz sanırım ) kanmayın, işe yarar ilanları kendileri inceleyip işe yaramayanları burada yayınlıyorlar' diyelimki söylediğiniz doğru: bu siteye ilan veripde benim ilanımı sitedeki falanca yönetici yayınlamadı bana kendisi dönüş yaptı onunla çalıştık diyebilecek insan yoktur.
Herkes ilanı burada yayınlanır eğer yöneticilerden herhangi biri başvurucaksa bile o ilan altında başvurur zannımca.
Ayrıca bu siteye 2009dan beri üyeymişsiniz; hiçmi faydasını görmediniz?
Bu sitede paralı üyelikle insanlara sadece ekstra hizmetler sunuluyor.
Ben bu siteye sizin gibi senelerdir üyeyim her ilanım her konum yayınlandı. Hiç bir ücret ödemedim, ekstra bir üyelik almadım. Hiç kimse tarafından zarar görmedim, kandırılmadım.
Son olarak bu sahtekar dediğiniz site var ya efendim. Ben burada öğrendiklerimi, buradaki tecrübelerimi ne bunca yıllık iş hayatımda nede okuduğum üniversitede öğrendim...
Meslek hayatımdaki bilgilerin, tecrübelerin %60'ı bana bu sitenin armağanıdır.
Saygılar...

ayhancaa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.rabbinannesi.com
bu yazıyı ben yazmadım sanırım biri benim kullanıcı adım ve şifremle giriyor buda daha önce çalıştığım bir yerde beni hatırla olarak işaretlediğim bir bilgisayarla mümkün msn şifremde dün kırıldı bu site bana zamanında haksız yere 1 hafta girememe cezası verdiğinde bile ben böyle bir yazı yazmayı düşünmedim

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
"Bu nedenle freelance çalışan arkadaşlarla ortak bir ofis oluşturup herkes kendine çalışsın ve herkes kendi işinin patronu olsun demek istemiştim.."

Peki nerde bu ofis? Freelance çalışanların zaten sanal ofisleri var. Bu cümleden bir anlam çıkartamadım. Birbirimizi eklemekten başka neler yapacağız güçlerimiz birleşince? Yine herkes kendi işini yapacaksa ne gibi bir çıkarım olacak bu birleşimden?

Bu ortaklığın neye faydası olacak bir türlü çıkaramadım, siz zaten iş bulmanın zorluğundan yakınmışsınız. Benim bir ortaklığa girmemin tek neden bana iş getirecek olmasıdır, ben bana gelecek olan işi neden başka bir grafikere sunayım? Çok yoğun olmam lazım ki benle ayn fiyata çalışan birine vereyim işi. Ama siz böyle bir yoğunluktanda bahsetmiyorsunuz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
ismim ayhan sivridağ telefonum ******** hiç bir sitenin adamı değilim insanları dolandıranlara karşıyım 33 yıllık grafikerlik hayatım var 1983 marmara ünv güzel sanatlar akademisi grafik bl. mezunuyum böyle site kurup meslekdaşlarımın dolandırılmasına karşıyım bu bir forum sitesi değil çıkar sitesidir.

Daha önce de aynı isnadı yapmış fakat hiç bir şekilde söylediklerinizin arkasında durmamıştınız.

Sitenin mülki sahiplerinden birisiyim. Bu güne kadar bu siteden tek bir iş almış değilim. Eğer bu siteden bana bir iş verdiğini iddia eden birisi varsa lütfen bunu havale dekontları ile ispat etsin. Aksi halde bu tür iddiaları ortaya atıp ispat edememek sanırım kişinin kendisine edebileceği en büyük hakaretten bile daha ağır sonuçlar doğuran bir eyleme dönüşecektir.

Ben bile bu siteden bir iş almadıysam bir başkasının da (Özel üye ya da başka gruplar) alması için haksız yere bir çaba sarf etmem sanırım.

Ayrıca bu şekilde bir görüşünüz ya da inancınız olduğu halde ve bu düşüncenizi zaman zaman foruma gelip bizleri isnad ettiğiniz halde neden hala forumumuzda ilan açtığınızı da anlamak inanın ki imkansız.

https://www.grafikerler.net/grafiker-ariyoruz-istanbul-t133874.html#post1089347

Bir ekleme daha yapmam gerekirse. Şu anda forumumuzda özel üyelik alımları kapalıdır. Siz ne özel üyeliğinden bahsediyorsunuz?

scokguler

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilanım dışında başka sohbetler geliştiği için

ilan güncel değildir