Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kırmızı hikaye

minefettahoglu

🌱Yeni Üye🌱
bır tanede benden :) illüstrasyon sergimden bir parça...kırmızı hıkaye...
yorumlarınız benım ıcın onemlıdır...

n6256742123048362224nq6.jpg

Benzer konular

ss_sena

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bi çalışma eline sağlık da sadece kırmızı olan yerler renkli olsaydı diğer bütün kısımlar siyah-beyaz olsaydı daha iyi olmaz mıydı sence de ? (ten rengi de yani) sonuç olarak iyi çalışma emeğine sağlık :)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
İlk dikkatimi çeken şey kadının el ve ayak parmaklarındaki içe doğru kıvrılmalar oldu, tasarımı biraz bozan, fakat duygu yüklemesi açısındanda anlamlı buldum, sanırım içe dönüklüğü veya bir çıkmazı
anlatmak istedin.
Bunun dışında atmosferi yansıtmak ps brushları yerine kendine ait çizgiler koymanı tercih ederdim. Bu çalışmanı benzer örneklerden sıyırıp kendine has yapardı diyorum naçizane.

yanlışmı düşünüyorum acaba?...
ama başarılı bir çalışma tebrik ederim.

minefettahoglu

🌱Yeni Üye🌱
tesekkur ederım yorumlarınız ıcın...
ılk olarak sena calısmayı senın soyledıgın sekıldede denedım ama kırmızı hıkayeden cok kırmızı baslıkı kız on planda bulunuyordu ,hıkayeyı vurgulamayı tercıh ettım..

ıkıncı olarak yukardakı cevaptanda anlasıldıgı gıbı kırmızı hıkaye'de kırmızı baslıklı kız ı pesımıst bır karakter olarak vurguladım ,evet bu yuzden eller ve ayaklar ıce dogru kapalı ve kırık kalbıyle yasamak zorunda kaldıgınıda ayagındakı kelepceyle ıfade ettım,bayagı bır ugrastan sonra atmosferde kolaya kactım kabul edıyorum (:)

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmuş şimdi o kızın kalbi kırık mı :)

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bir kadına gözyaşı yakışmıyor ama çalışma güzel olmuş...

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
cahit hocamın ilk resmin eleştirisi ile ilgili olarak katılmadığım bir şeyi vurgulamak istiyorum. eğer resmi grafik açıan değerlendirmek gerekirse, dediğiniz gibi ps de de ki zemin fırçaları bir rahatsızlık yaratmış. ancak konu ve vermek istenen mesaj açısından ele alınırsa, bu fırçalar bir ışık çağrışımı yapıyor. yani umut. tamam kızda bir umutsuzluk var ama, umut da gözünün önünde.

ha her ikisini birden daha güzel veremezmiydi. elbette farklı şeyler çıkardı.

resimlere benim yorumuma gelince 1. resim, bazı yerler daha iyi vurgulanabilirdi sanki. kırmızı eksikliği var sahnede. ancak genel hatları ile eline sağlık.

2. resim ise bitmemiş biresim havasında. amacın buysada bitiş noktası olmalı diye düşünürüm.

kolay gele

minefettahoglu

🌱Yeni Üye🌱

bayram7007

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine ve en çook alkışı yüreğine gönderiyorum vede hiç bir bayan kederden değil sevinçden ağlasın diyorum. göz yaşı gözden akar fakat kalpden gelir allah hiç kimseyi ağlatmasın hep güldürsün ( benim temennim)

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
:artipuan: tbrkler çok güzeller......

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlk dikkatimi çeken şey kadının el ve ayak parmaklarındaki içe doğru kıvrılmalar oldu, tasarımı biraz bozan, fakat duygu yüklemesi açısındanda anlamlı buldum, sanırım içe dönüklüğü veya bir çıkmazı
anlatmak istedin.
Bunun dışında atmosferi yansıtmak ps brushları yerine kendine ait çizgiler koymanı tercih ederdim. Bu çalışmanı benzer örneklerden sıyırıp kendine has yapardı diyorum naçizane.

yanlışmı düşünüyorum acaba?...
ama başarılı bir çalışma tebrik ederim.

banada çok tuhaf geldi valla hocama katılıyorum... ellerine sağlık kolay gelsin

Imperatore34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmus gercekten ama bacaklarda bi perspektif sorunu var gibi görünüyor, onun haricinde basarili . . .

minefettahoglu

🌱Yeni Üye🌱
evet haklısınız bunu farketmemıstım ısık hatasından dolayı onde olan bacak arkada gıbı duruyor tesekkurler...

dehsal

🌱Yeni Üye🌱
merhaba ben bu programı ilk defa araştırıyorum. fakat böyle olmasına rağmen yukarda kızın vicudundaki kırmızı renk abartı olmuş diye düşündüm. sanki kız feci halde yanmış gibi duruyor.

ama yinede çalışma için teşekkürler emeğine sağlık