Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kitap Evi reklam afişi

aureola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir süre önce yaptığım bir çalışma.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yazıları daha belirgin ve kalın yapabilirseniz daha iyi olur sanırım. Resimde anlatılmak isteneni de tam olarak anlayamadım. Çorak bir zemin ve oradan bir görkemli bir ağaç çıkmış. O kitaptaki bilgiler sayesinde yeşerip büyümüş, insan da o şekilde, kitap sayesinde büyüyük gelişir gibi bir anlam çıkıyor ama biraz izah ederseniz çok iyi olur.

aureola

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zaten yeterince iyi anlattınız, ben sizin yazdığınıza çok yakın bir tema düşünerek bu çalışmayı yapmıştım.

hasana11

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce güzel arkada büyük yeşl alan gereksiz ve amatörce kitap daha ön planda olması gerek olmassa yatay kullan afişi
yazıyla ilğili ciddi problemlerin var ama bunu aşmak kolay
önemli olan etkileyici fikirler buda sende doğabilir

pcqoliq1

🌱Yeni Üye🌱
yazı fontu ne bunun arkadaşımm.. çok güzel çalışma olmş emeğine sağlk

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ağaç görselinin bu kadar büyük çözünürlükteki hali sizde nasıl mevcut olabilir?
Yarışmada 7. olan bir tasarımda vardı martin78'in de dediği gibi.
Görselin kaynağını açıklayabilir misiniz lütfen?

buyuk.jpg

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Merak ettim düşük çözünürlükte aldı da saksıda mı tarlada mı büyüttü, hangi gübreden kullandı. :D:D:D

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu ağaç görselinin bu kadar büyük çözünürlükteki hali sizde nasıl mevcut olabilir?
Yarışmada 7. olan bir tasarımda vardı martin78'in de dediği gibi.
Görselin kaynağını açıklayabilir misiniz lütfen?

buyuk.jpg

https://www.uniquecreativity.net/blog/inspiration/awesome-3d-objects-design/

Bu sitede alt kısımlara doğru biraz ilerleyerek görselin bu boyuttaki resmini görebilirsin. Resmi tıkladığında önce normal büyüklükteki hali geliyor, sağ üst köşede en büyük halini göster butonu var, tıkladığın zaman buradaki boyutta açılıyor. Ufak bir araştırma ile bunlar kolaylıkla bulunabiliyor.

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
https://www.uniquecreativity.net/blog/inspiration/awesome-3d-objects-design/

Bu sitede alt kısımlara doğru biraz ilerleyerek görselin bu boyuttaki resmini görebilirsin. Resmi tıkladığında önce normal büyüklükteki hali geliyor, sağ üst köşede en büyük halini göster butonu var, tıkladığın zaman buradaki boyutta açılıyor. Ufak bir araştırma ile bunlar kolaylıkla bulunabiliyor.

Sanırım anlaşılamadım!
Yani darkdevill nickli üyemiz yarışmaya katıldığı çizimini bu verdiğiniz linkte mi paylaşmış?
Yoksa başka bir tasarımcının çalışması mı bu?
Veya darkdevill arkadaşımızın çizimi çalınmış mı?

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Sanırım anlaşılamadım!
Yani darkdevill nickli üyemiz yarışmaya katıldığı çizimini bu verdiğiniz linkte mi paylaşmış?
Yoksa başka bir tasarımcının çalışması mı bu?
Veya darkdevill arkadaşımızın çizimi çalınmış mı?

Açıkcası ben karar veremedim, şimdi arkadaşı zan altında bırakmak istemem ama ben çok rastladım bu görsele sadece burada değil ama belki de arkadaş tasarımını yapıp paylaşmıştır.

O arkadaşın yarışmaya katıldığı tasarımına baktım senden söyledikten sonra Nur ve açıkcası o görsel dışında dereceye girebilecek bir tasarım göremedim. Jüri bunları araştırıyordur heralde diye tahmin ediyorum ve dediğim gibi kesin birşey söylemek zor.