Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konsept 4 Şirket 4 Kare

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çok Şirketli bir şirketler grubu için hazırladığım ve kullanımda olan logo çalışması. (gördükleriniz taslak halleridir. şu anda kullanılan logolar düzenlenmiş şekildedir)

ece2.png

Benzer konular

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiç güzel bi logo diil begenmedim kusura bakma ama h iç begenmedim

grafikermehmet

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani e leri biraz ayırsan belki birşeye benzeyecek gibi

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
öteki taraftaki e yi ters G şeklinde çizersen belki bişeye benzeyebilir.. Kurumsal olabilir ama anlamlı olmasıda firma açısından önemli diye düşünüyorum...

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hiç güzel bi logo diil begenmedim kusura bakma ama h iç begenmedim

yok kusura bakmam neden bakayım. kusura bakacak olsam zaten buraya koymam. sağol yorumun için. keşke beğenmemendeki nedenleri de sıralasaydın. o zaman bir eleştiri yapmış olabilirdin.

mehmet teşekkür ediyorum alternatif çalışmaların için. ileriki zamanlarda bu başlığı inceleyecek arkadaşların kafalarında çeşitli fikirler oluşturabilir.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bence üstünde biraz daha durmalısın.Yani bir tane çalışmıssın ve üstünde sadece renklerle oynamışsın.Bence ilk başta 3 yada 4 farklı şekillerde farklı fontlarda çalışıp renk denemelerini üstünde yaparsan daha başarılı olacağını düşünüyorum.kolay gelsin

JimmyKane

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim..

açıkçası bu tasarım üzerinde çalıştığım dönemde Rubik Küp'e kafayı takmış vaziyetteydim. günümün en az 4-5 saati rübik küp'le geçtiği için zannediyorum ki tasarıma etkileri çok ağır olmuş