Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

konu başlığı açarken

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
konu başlığı açarken arkadaşlarımız şu olaylara dikkat ederseniz forumda daha az karışıklığa sebep veririz:
1) yüksek çözünürlükte elma fotoğrafları değilde elma fotoları 10 adet 100 mb şeklinde açarsak daha iyi olur
kişi bunun yüksek çözünürlük olduğunu zaten anlayacaktır ve böylece konu bulmak daha kolay olacaktır benim düşüncem bu sizler nasıl düşünürsünüz bilmem herkes görüşünde serbesttir konu başlığı kısa ama öz olmalı diye düşünüyorum

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Haklısın dikkat edilmesi gerekn bir konu sürekli tekrarlıyoruz arama yaparken sıkıntı oluyor diye :)

Teşekkürler

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
konu başlığı açarken arkadaşlarımız şu olaylara dikkat ederseniz forumda daha az karışıklığa sebep veririz:
1) yüksek çözünürlükte elma fotoğrafları değilde elma fotoları 10 adet 100 mb şeklinde açarsak daha iyi olur
kişi bunun yüksek çözünürlük olduğunu zaten anlayacaktır ve böylece konu bulmak daha kolay olacaktır benim düşüncem bu sizler nasıl düşünürsünüz bilmem herkes görüşünde serbesttir konu başlığı kısa ama öz olmalı diye düşünüyorum

hepimiz değişik bir şekilde arama yapıyoruz... bizden bazıları google arama modu kullanmayi bilmiyorlar... bunun için yüksek çözünürlük resimler aradığı zaman yüksek çözünürlük yazabiliyoruz.... böylece bulmak daha da kolay oluyor...

herkes paylaşim için konu açarak serbset bir isim verebilir (konu başlığı forum kurallara uygun olmalı)

verdiğiniz örneği google de yazarmısınız, rica etsam... ve kendı sorulara net bir şekilde cevap bulabilirsiniz....

yüksek çözünürlükte elma fotoğrafları - yazdığımız zaman daha fazla ve kaliteli sonuç ortaya çıkıyor

Son düzenleme:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler arkadaşlar

hepimiz değişik bir şekilde arama yapıyoruz... bizden bazıları google arama modu kullanmayi bilmiyorlar... bunun için yüksek çözünürlük resimler aradığı zaman yüksek çözünürlük yazabiliyoruz.... böylece bulmak daha da kolay oluyor...

herkes paylaşim için konu açarak serbset bir isim verebilir (konu başlığı forum kurallara uygun olmalı)

verdiğiniz örneği google de yazarmısınız, rica etsam... ve kendı sorulara net bir şekilde cevap bulabilirsiniz....

yüksek çözünürlükte elma fotoğrafları - yazdığımız zaman daha fazla ve kaliteli sonuç ortaya çıkıyor
kasta benim kastettiğim forum için yoksa google da arama yaptığımız zaman görselleri çok büyük görsellerde aratıyorum ben genelde de türkiye değilde uluslararası bir resim aradığım zaman bütün dillerin sözlükleri ile arama yapıyorum rusça japonca ingilizce vb konu başlığı açarken konu içeriğini kısa ve öz açıklamalı yazmaktan bahsediyorum
Haklısın dikkat edilmesi gerekn bir konu sürekli tekrarlıyoruz arama yaparken sıkıntı oluyor diye :)

Teşekkürler

teşekkürler crazytalk

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
kasta benim kastettiğim forum için yoksa google da arama yaptığımız zaman görselleri çok büyük görsellerde aratıyorum ben genelde de türkiye değilde uluslararası bir resim aradığım zaman bütün dillerin sözlükleri ile arama yapıyorum rusça japonca ingilizce vb konu başlığı açarken konu içeriğini kısa ve öz açıklamalı yazmaktan bahsediyorum

teşekkürler crazytalk

evet haklısınız.. arama yaptığımız zaman her dille arama yapıyoruz... ama sizde beni anlamadınız...

tek bil elma yazarsak tüm internet içersinde ''elma'' adı ile bulunan görsel çıkacak... bize grafikerlere tüm ''elmalar'' lazım değil... sadece yüksek çözünürlük olan görseller lazım...

elma yazıp lazım olna sonuça ulaştığımız zaman çok zaman kaybediyoruz... bunun için yüksek kelimesi baştan eklediğimiz zaman hemen lazım olna sonuca ulaşabiliyoruz... anlatmak istediğim buydu

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes kendi çalışmasına göre; forum kurallarına uygun konu açmakta özgür. Fakat paylaşımlarda ve isteklerde mutlaka konuya uygun konu açılmalı diye düşünüyorum. Çünkü hem aramalarda çıkmıyor, hem de konunun tekrar açılmasına neden olabiliyor.

Güzel konuya değinmişsiniz, teşekkürler.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Kasta doğru söylüyor, bazı kelimelerin arama motorlarında önemi büyüktür.
Graphicturk sadece site içi aramalarda kolaylık olsun diye düşünmüş ve bu konuyu açmış ama arama motorlarında grafikerler.net deki paylaşımların yakalanması için yüksek çözünürlük, kaliteli, 300dpi gibi diğerlerinden ayırıcı etiketlerin olması gerekiyor.
Zaten grafikerler.net arama motorların üstlerde yer alan bir site konu açarken doğru kelimeler kullanılırsa, bu tür paylaşımlar arayanların sitemizi bulması kolaylaşacaktır.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes kendi çalışmasına göre; forum kurallarına uygun konu açmakta özgür. Fakat paylaşımlarda ve isteklerde mutlaka konuya uygun konu açılmalı diye düşünüyorum. Çünkü hem aramalarda çıkmıyor, hem de konunun tekrar açılmasına neden olabiliyor.

Güzel konuya değinmişsiniz, teşekkürler.

kesinlikle öyle...

aslında bu konu başka bir sebeple açıldı için bilertmek isterdım : konuları her zaman takip etekteyiz... daha önce konu açılan kişinin emeği boşa gitmesin... her emeğin karşılığı saygılığı var :)

teşekkürler, mustafa... anlatmak istediğim noktayi çok net bir şekilde bilertin...