Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Korku Kitap Kapağı

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
okul ödevi için kafamdan uydurduğum bir yazarın kafamdan uydurduğum bir ktabı
yorumlarınızı esirgemeyin :D
sercankitapkorku.jpg

Benzer konular

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bern çalışmayı oldukça başarılı buldum emeğinize sağlık lakin kız biraz fazla sakin yada olacaklardan henüz haberdar değil gibi geldi bana.. ya da siz ruh üflenmiş gibi mi düşündünüz bilemiyorum... birde kitabın orta kısmında yani katlanıp rafta görünen kısmında acaba korku yazısının kenar çizgisini o kadar kalın yapmasamıydınız diye düşündüm.. birde arkadaki açıklama yani kitabın mini özeti diyelim oldukça devrik ve anlamak neredeyse zor... biraz da onu toparlarsanız diye düşündüm .. emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.. birde unutmadan arkadaki göz yani kızın arkasındaki göz neden var takip edildiğini anlamına mı geliyor ...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Yazar ve kitabın kahramanı aynı olmamalı, arka metinde çok fazla imla hatası var; kitap bir erkek karakter üzerine kurulu kız alakasız... arka taraftaki özet kitabı biraz saçma yapmış. Öleceksem deli miyim ben şapka arayayım? :) İngilizce'de büyük "i" yoktur. Onları "I" ya çevirmelisiniz. Kızı atın en iyisi arka ön daha bir bütün olur. Ellerinize sağlık.

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınız üzerine arkadaki özet düzenlendi, iİ hatası düzenlendi
kitap.jpg

Son düzenleme:

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bern çalışmayı oldukça başarılı buldum emeğinize sağlık lakin kız biraz fazla sakin yada olacaklardan henüz haberdar değil gibi geldi bana.. ya da siz ruh üflenmiş gibi mi düşündünüz bilemiyorum... birde kitabın orta kısmında yani katlanıp rafta görünen kısmında acaba korku yazısının kenar çizgisini o kadar kalın yapmasamıydınız diye düşündüm.. birde arkadaki açıklama yani kitabın mini özeti diyelim oldukça devrik ve anlamak neredeyse zor... biraz da onu toparlarsanız diye düşündüm .. emeğinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim.. birde unutmadan arkadaki göz yani kızın arkasındaki göz neden var takip edildiğini anlamına mı geliyor ...

Yazar ve kitabın kahramanı aynı olmamalı, arka metinde çok fazla imla hatası var; kitap bir erkek karakter üzerine kurulu kız alakasız... arka taraftaki özet kitabı biraz saçma yapmış. Öleceksem deli miyim ben şapka arayayım? :) İngilizce'de büyük "i" yoktur. Onları "I" ya çevirmelisiniz. Kızı atın en iyisi arka ön daha bir bütün olur. Ellerinize sağlık.

kızın ifadesi bana çok hoş gelmişti. olacaklardan habersiz olarak görebiliriz. kızın arkasındaki gözü ise şeytanı ve onu izlediği izlenimini vermek istedim. kitabın özetindede şeytan ve takip kelimeleri geçiyor.

efoja kitabın kahramanı ve kapaktaki kızı ilişkilendirdim. arkadaki kitap özetini ona göre modifiye ettim. (Öleceksem deli miyim ben şapka arayayım?) kitapyurdunda bir kitabın özetinden (ç)alıntı yapmıştım bende bilmiyorum kahraman delimi deilmi :D İI olayını düzelttim. teşekkür...

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel yola devam :)

sercan001

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel yola devam :)

teşekkürler. evet yola devam :D
dün ödevimi hocama teslim ettim.hmm güzel olmuş dedi.
bazen kendimden şüphe ettiğim oluyor. yorumlarınız bana cesaret verdi
teşekkür ederim

Son düzenleme: