Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kurlumu yapamıyorum yardımcı olabılecek varmı bana :(

tutkunn

🌱Yeni Üye🌱
coreldraw X5 kurulumu sırasında bir uyarı geliyor ve bilgisayarınızda baska bır surumu yuklu olabılır şeklınde yazı cıkıyor ve kurulumu bıtırıyor, ancak denetım masasında ve pc nın heryerıne bakıyorum hıc bıyerde yok zaten ılk defa kuruyorum corel ı, pc de sadece adobe programlarım var neden bu sekılde bı uyarı verdı sızce ? ne yapmam gerekıyor acaba yardımcı olabnılırmısınız bana .

Benzer konular

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
coreldraw X5 kurulumu sırasında bir uyarı geliyor ve bilgisayarınızda baska bır surumu yuklu olabılır şeklınde yazı cıkıyor ve kurulumu bıtırıyor, ancak denetım masasında ve pc nın heryerıne bakıyorum hıc bıyerde yok zaten ılk defa kuruyorum corel ı, pc de sadece adobe programlarım var neden bu sekılde bı uyarı verdı sızce ? ne yapmam gerekıyor acaba yardımcı olabnılırmısınız bana .

ilk defa kurduğunuzu ve baktığınızı ifade etmişsiniz,
ama ben yinede https://www.grafikerler.net/corel-draw-da-inatci-surumlerin-sistemden-kaldirilmasi-t111061.html bu eklentiyi çalıştırıp bir bakmanızı öneriyorum, acaba bir yerlerde herhangi bir şekilde sizden önce veya bilmeyerek yüklendiğini yada ilgili programa ait bir *dll. veya *ini. dosyası da buna sebep olabileceğini düşünüyorum,
cevabınızı merakla bekliyorum.

tutkunn

🌱Yeni Üye🌱
ama bılgısayarımda eps formatında bır cok dosya var corel de yapılmıs kaydedılmıs cızımlerde var sanrım bunu belırttınız dımı ,dedıqınız ınatcı surum dosyasını denıyorum hemen.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Hazırladığınız Corel dosyalarına ve .eps dosyalarınıza bir zarar gelmez merak etmeyin ...(Kaldırma esnasında altta küçük bir yazı ve yanında kutucuk olan bir seçenekte "kullanıcı dosyaları da kaldırılsın" seçeneğinin işaretli olmadığından emin olun)