Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kuşak resimleri arıyorum

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar ellinde kuşak resimleri yada belli belirsiz çizgiler olan varmı?umarım nedemek istediğimi anlamışsınızdır...tasarımlarımda zaman kaybını önlemek amacıyla bunu sizden rica ediyyorum..
logonotextz.jpg
örnek bakarsanız sevinirim

yardım edecek kimse yok sanırım

Benzer konular

damlayanardag

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafidamla.com
arkadaşım yalnış yerdesin.Burada afişler yayınlanıo.Resim arıosan veya clipart forumları dolaş biraz bulursun.Resim veya clipartlara gir iste olur mu.Burada kimse yardım etmez...

unalmete

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım yalnış yerdesin.Burada afişler yayınlanıo.Resim arıosan veya clipart forumları dolaş biraz bulursun.Resim veya clipartlara gir iste olur mu.Burada kimse yardım etmez...

arkadas sende herkeze yanlis yerdesin diyosun eger yanlis yerde olsalar yoneticiler uyarir gerekirse konuyu kapatir

sampiyonemre

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşşekkür ederim paylaşım için.......hanfendi uyarınızı bundan sonraki konularımda dikkate alacağım siz hiç merak etmeyin..

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)