Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba bir kutu üzerinde (madlen ,çikolata veya lokum) bunların üzerindeki kabartmanın gofre mi varak mı bu ayrımı nasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
sorunuzu doğru mu anladım bilemiyorum ama elinizi üzerine sürdüğünüzde kabarıklık hissediyorsanız bu gofredir... m e t a l i k parlak bir renk varsa bu varaktır... genelde bu tip kutularda gofre üzerine varak uygulanır... yani her ikisininde aynı anda uygulanmış olması muhtemeldir...
sorunuzu doğru mu anladım bilemiyorum ama elinizi üzerine sürdüğünüzde kabarıklık hissediyorsanız bu gofredir... M e t a l i k parlak bir renk varsa bu varaktır... Genelde bu tip kutularda gofre üzerine varak uygulanır... Yani her ikisininde aynı anda uygulanmış olması muhtemeldir...
Şişirme (kabartma) işlemine gofre denir.Bri taşıyıcı üzerinden sıcak yada kimyasal yardımı ile bir metaryalin ( kağıt metal ,plastik vs) üzerine transver edilen metal görünümlü (gold ,silver,rparlak renkler vs) kaplama sistemidir. bilgilerinize